ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, June 24, 2010

DA UNTUNG KE??


Ramai yang bertanya.."da untung ke ko punya on-line shop?"
Saya tak naklah menipu teman-teman atau gebang sana sini mengatakan kami untung besar.

Pada saya selagi saya tiada cash di tangan sama nilai dengan modal +  stok juga tiada di depan mata itu namanya belum untung!!!
Tapi yang boleh saya jawab dengan rasa kesyukuran "ye saya telah pulang modal. dan duit itu dirooling untuk memastikan stok tidak pernah putus"

Dengan usia on-line shop yang cuma berusia cuma 1 bulan 6 hari kami telah pulang modal dan duit modal sekurang2nya ada separuh ditangan. Dan separuh lagi adalah stok. Ok lakan?

Nanti kalau duit kat tangan dah sama nilai dengan modal dan stok kami memang berlambak2..baru saya kata
"IYEEEEE KAMI UNTUNG!!!"

p/s: acountant AKA En. Papa stright betul tau.

4 comments:

ibu amoi & raid said...

biasa la...budak akaun...he he

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe..
part business stright

tapi part yg berasap aka meracun diri tue selalu ada kelonggaran haha...

Liza said...

Ooooo... patut pandai bisnes. Semoga murah rezeki!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pandai tu takla tapi baru nak berjinak2 haha