ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, June 22, 2010

Ibu Kasya Giveaways


Giveaways Contst ne pun mudah nak masuk.Tak payah buat entry, tak payah jadi follower tapi put banner kat side blog and link dengan blog  Journey to an endless love: Ibu Kaisya. Blog owner ne pun akan buka onlineshop di http://dapur-kaklong.blogspot.com. Buat masa ini masih security lagi as private blog.Maybe tengah cantik2kan blog seperti blog online saya dahulu.

2 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Salam kenal.

Thanks dropping by kat blog Ibu Kaisya. N thanks juga sbb join the GA!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nanti kalau dah open blog yang online shop tue war2kan ye??
boleh saya link kat sini