ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, June 18, 2010

Dietlaa...

Haha..Hari ne Jumaat tak turun makanlah...
Nak diet setelah makan nasi lemak lauk juadah berbuka puasa semalam dengan Linda pagi tadi. Sedar tak sedar hampir habis nasi lemak satu bekas besar tue. Linda pulak bawak ayam goreng.. Wahhhh..kenyang kami so tengahari ne diet tapiiiii macam nak order kat En.Papa roti jhon kat Masjid Negara je..Inikah yang dinamakan diet??

Rehat lama ne.. Tak g jalan2 pun cuci mata di CM / UO..Tengah bulan ne. Poket dah mengempis hehe...Tapi rasanya nak turun bawah beli bedak compax haha.. dah hilang rasanya pasti Amana bawak pergi school lagi......

Nextweek Jumaat saya dan Linda ada plan baikkkkk punyaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

Liza said...

Dah g tgk xsat. Comei!! Berape lama dapat kalo kite order plushies tu ek?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. kitapun baru nak call.. nak beli utk hadiah anak tapi dari blog dia mesih jahit dia rosakla pulak... tapi bestkan kalau dapat order & nintak tulis apa yg kita nak..

nak harap sendiri buat?? tak seni langsung!!! hehe