ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, June 19, 2010

Give Aways Batik Sarung


GA ini sehingga 03/07/10 dan ditaja oleh BAtik Sarung On9. Kat sini jual batik-batik.Lawa tau.

Rugi betul tak tau ada on line shop jual batik ne ada, Sebab last week habis pusing jalan TAR carik batik yang sesuai sebab nak padankan dgn kain kebaya dari Bandung.Gmbar kat atas nielah. Walaupun tak puas hati dengan kain yang dibeli tue (dahla mahal!!!) tapi dah berbulan kain kebaya Bandung tue tersadai dalam almari so terpaksa beli jugak.. Bila balek2 blog ne rasanya kain batik sarawak yg sesuai adalah yang ini. Sesuai sangat kan?? Mesti kawan-kawan setuju...

4 comments:

BSO said...

salam..
mekasih sudi join..
check.. gud luck :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

harap2 adalah luck saya hehe

mama zharfan said...

me singgah cni jap ;) good luck!

mama amana said...

MZ: hehe..meh kita masuk contest ne ramai2.. tengok siapa yg kena!!!!!!!