ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, May 30, 2011

Ekspo Beli Barangan Buatan Malaysia

 Bermula 25-29 Mei 2011 bermulalah Ekspo Beli Barangan Buatan Malaysia. Sebab jaga booth baru datang sini. Amikla beberapa keping gambar..

Bill Keith

 Ini paling best..Kucing..Mahal yg kecik ne RM800
Nak tersedak mendengarnye
Kalau umah saya jenis landed, nak jugak saya bela kucing

 Mari belajar buat kek
Ownernya @ staff ada datang tanya untuk pendaftaran cap dagangan
Apa saya buat? Terang cara pendaftaran dan beri no contac...... EN. PAPA!! haha

 Ini kek tau bukan baju

 Pandaila korang buat kek

Ne proses buat bunga yang atas kek..apa namanya pun tak tau

Apa saya beli? Biskut je.. Tapi yang best bila jaga booth macam ne saya berjumpa dengan wakil agensi lain dan kami bertukar-tukar pandangan kerja masing2.. adala selit2 hal lain.. tak kan citer hal pejabat je.. Di sini jugak menambah kenalan.. Siap tukar-tukar no tepon. And the best part saya jumpa geng-geng lama masa saya selalu join PRO. Masing2 dah beranak-pinak haha.. Diorang kata saya gemok tak agaknya?? hishhhhhhhh...

5 comments:

mama rifQy said...

chanteq kek kebaya ituu..!!

Cik Yut said...

Selalu makan kek dari Sugarflours sbb husband Owner ni bekerja seklinik dgn saya!

Husband Pakar Mata, wife Pakar Kek!! >_<

Nia said...

haha,..saya pun tertipu ingatkan baju kebaya tadi.

transformed housewife said...

cantik kek kebaya tu. Ila bukak booth apa?

Wansteddy Tales said...

alolo... cutenya kek kebaya tu. besh tgknya ^^ nk buat kek ---> xreti huhu