ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, July 2, 2014

Induction Cooker Philips

 Item nie dapat free. Nak tau camana dapat free boleh rujuk entry nie ye

 Berkilau-kilau & memancar2.. Sukenyeeee bila wishlist kita ada dalam rumah..

Kalau benda tue simpan dalam kotak alamatnya memang tak guna. sedar2 dah rosak..betul tak? So gigih kemaskan barang2 kat dapur untuk khaskan satu bahagian untuk induction cooker nie.. Dapur comel so kena pandai2la adjustkan? Periuk tue dapat sekali dengan induction cooker. Bagus! Tak payah fikir nak beli periuk bagai.. Kalau nak tunggu beli periuk gerenti tak dapat guna on the dot!

 Mama, bukak buleh tak? Panas tak? 
Leterik mestilah tutup..Mana boleh bukak.. Habislah si tenit nie nanti..

Gambar nie dah cantik dah.. Tapi gambar tak sharp pulak.. Takpe harap2 ada rezeki menang HP lagi.. Bilala joint contest tue? Takpela harap2 ada rezeki lebih dapat beli dari kawan2 comper yang jual dengan harga murah2 ..haha..

Note: saya nak buat entry cerita naik teksi.. betapa abang2 teksi struggle nak menyara hidup kan?

2 comments:

Allene said...

alhamdulillah... rezeki.... suka tengok.

kayyana said...

kak ila.. saya suka baca cerita akak.. semangat akak join contest tu mmg saya suka... hehe.. saya pun teringin nak join tp malas la pulak. hehehehe..