ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, May 22, 2015

AARA CLOSET Pulak yeeee


 salam semuaaaaaaaaa
time2 gaji nie seronok citer shopping2kan?
kali nie saya nak citer tentang AARA CLOSET pulak
sebelum nie saya dah pernah beli kat sini
korang boleh baca kat sini
baru2 nie saya terperasan yang AARA CLOSET ada buat sale
beli 4shwal dgn harga RM100 sahaja!!
rupanya promosi tue sejap je ..sempena hari ibu
melepas sudah!!
so ingatkan nak ignore jelah dah terlepas sale
tapi bila tengok warna2 shwal tue
alamak..banyaknye.. pulak tue banyak color2 rare
TERPAKSA BELI!!

korang tak rambang ke tengok banyak2 color macam nie
saya pilih2 color nie pastilah dengan anak bujang arief
seronok kalau shoping online dgn arief
dia akan cakap
"okey..okey mama pilih je nanti arief bayar"
bila saya dah pilih banyak2 ..tiba2 arief cakap
"alaaaaaaaaaaaa banyaknye mama pilih... mana cukup duit arief nie"
haha.. mama sayang mulut becok arief tue
walau apa pun orang cakap .. arief tetap anak lelaki pertama kesayangan mama
 
cantikkan merah nie..
janganlah ia cuma cantik kerana pantulan cahaya :P
dalam gambar nie model tue pakai labuh dan cun
so saya harap saya pakai pun cun wakakaka
 

  warna nie memang rare kan?
warna zaitun kalau dialih bahasa
mentang-mentang saya jual olive oil-Minsyam
cepat2 nal beli warna nie
 saya memang suka warna mustard
ada tak korang nampak handbeg cun2 warna mustard
cer tag saya 
wakaka.. mana boleh tag kat blog... kat FB bulehla kan?
teringat BFF saya cakap
ko kalau pakai color oren mmg cantik..
kalau saya pakai tak cantik color nie nanti memang saya ikat BFF saya tue

okeylah lepas nie kita stop beli tudung ye..
azam untuk bulan Jun 2015 haha
pantang nampak orang pakai lawa ko pun nak beli
dengan harapan diri sendiri pakai lawa

saya beli 3 shwal nie dapat RM100 termasuk postage
 u olls pegilah jenguk  http://aaracloset.blogspot.com/


6 comments:

CikLily Putih said...

cantiknya tudung ek

CikLily Putih said...

cantiknya tudung ek

CikLily Putih said...

cantiknya tudung ek

Mama Zharfan said...

me suka tgk org pakai shawl tp me sendiri hanya reti pakai tudung chiffon awning ajer hahhaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ila,
he3
sakan sopin tudung yer
iols soka gak tengok tudung ni
sebab rege dia murah
maklumla iols ni memang takat ni tudung palaing mahai pun rm35 sajork he3
tapi iols tak gheti a.k.a tak pueh kalo sopin on9 ni
kena belek depan mata jugaks he3
dasar ciwi :P

- dieyana - said...

cantekkk..lembut je nmpk kainnya, labuh pun elok ya.. isy! tak mau tak mau, tak mau..bajet tudung tk de utk 2/3 bulan ni..huuhuhuhuk!