ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, September 29, 2015

FELLINA BOUTIQUE GRAND OPENING WITH FYNN JAMAL & MIA SARA


okey meh story entry yang dah 10 harI berlalu haha
tak kira!
nak update jugak



 my

sebenarnya saya teman adik bongsu saya ke Grand Opening Felinna Butik
Adik bongsu saya sponsored canddybuffe untuk event nie.

Incase uools nak adakan majlis nak buat canddybuffe/andaman barang pengantin, nak buat set birthday, paling WIN adalah projek buaian berendoi uools boleh contac my adik bongsu. muka dia sama macam saya :) 

Ini salah satu buaian berendoi yang adik saya buat untuk client dia. Uools boleh jenguk ke  http://cradleysious.blogspot.my/  

Mobile : 017 259 4029 / 019 275 4209
 
saya bawak amana je tak bawak anak lain
jadi mak lampir kalau bawak 3-3 anak
so bawak amana je senang saya nak membeli-belah dengan jayanya :p

 
nie adik saya..SARINA..
 quick job semata2 nak tumpu pada business & jaga anak sendiri
moga2 pengorbanan beliau berbaloi
saya suka usik dia "degree civil engineering  tue frame tau"
tak semestinya kita ada degree satu field tue kita akan end up dengan kerja tue
hidup nie berubah2 melalui pengalaman hidup
begitu juga passion
reti pulak adik saya nie menghias bagai
saya sorila.. tak kretif :(

tak sangka canddybuffe CRADLESIOUS diserbu dengan jayanya
 terkujat saya tau
cuba tengok dalam gambar semua mak2  budak kan?
budak2 mana? haha

 
alhamdulilah sambutan sangat memberangsangkan
sampaikan kena stop sekejap untk refill semula :) 

this is the best part
masa tue time panas
apa lagi jelly yang sejuk keluar dari air batu nie mamang jadi idaman kalbu!
kalau nak order wassup owner Singlecakes&Dessert (019-2896293)

 
tolonglah jangan seksa mak khairy yang tengah lapar nie!!

 brownies yang crunchy nie adik saya jugak yang buat
harga i tak tau
uools tanyalah dia
katanya ada buat saiz kecik & large

 

gambar nie bila i letak kat FB personal memang jadi pujaan kalbu!
 WIN!!
kemain ramai member yang like
Amana malu2 jumpa MIA SARA
Kalau Arieflah jumpa..memang mia tak selamat haha


okey meh sambung aktiviti yang ada masa Fellina Boutique Grand Opening
Tak bosan sebab banyak benda untk melekakan anak2
Nie salah satunya
gigih amana beratur panjang untuk dapatkan belon dari badut
mesti korang tanya apasal amana hitam
kitaorang pg campinglaaa
eh dah buat cerita camping ke belum ye?
pelupalah plok dah!!

 main kertas pasir pulak dah
masa event nie serius amana lesap terus
dia main semua kat sini
ada jugak istana angin tue
panggil apatah
seronok sangat dia
terus amana lupa adik2 dia :p


  kenal tak tue?
FYNN JAMAL
kebetulan mas anak balik tue Fynn Jamal parking tepi kereta kitaorang
apa lagi
"KAK FYNNN nak amik gambar"
actually saya dah jumpa dia masa mula2 bukak pintu keta
dia senyum..saya senyum balik..
dalam hati eh mcm pernah nampak je
almaklum dah tua2 nie sel otak lambat sikit berhubung ..dah kurang minum susu :p
masa mula2 mia sara sampai depan pintu butik pun saya nampak dia
mia tunduk je..
pastu saya tengok dari sisi saya and tercakap  " mcm mia sara jeeeeee"
dia angkat muka... terus kantoi dia dah sampai haha
kulit mia sangat putih mcm baldu :)

mia tetap kanak-kanak
suka makanan macam kanak2 lain
hopefully mia enjoy dengan perjalanan hidup dia
insya allah moga2 mia dilindungi selalu ya

 kenangan indah untuk perjalanan business adik saya CRADLEYSIOUS
lepas sponsored event di FELLINA BUTIK  adik saya dapat job untuk canddy buffe lagi
semoga dimurahkan rezeki untuknya

saya sebagai kakak boleh tolong doa dan promote sahaja
selebihnya usaha adik saya dan juga reda Allah
Kadang2 kita tak payah keja kuat sangat 
Nak berjaya ? kuat2la dekatkan diri dengan  Allah
Nanti Allah akan buka jalan seluas2nya dari sumber yang tidak kita jangka


ok bye
ASSALAMUALAIKUM
jumpa di lain entry ya

Lots of love,
Mama Amana, Arief & Khairy

 
 

1 comment:

ayu Ismail said...

mesti mcm2 ada ya...kalau dekat harus diterjah ...