ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, September 15, 2010

Raya Pertama & Kedua

Cuci mata jelah dengan gambar2 raya ne... 
Opsssssss sebelum terlupa SELAMAT HARI RAYA KEPADA RAKAN2 BLOGGER.  
Semoga hari raya memberi 1000 kebahagian kepada semua... 

Tahun ini turn di rumah En.Papa dulu
Raya 1- Nenek En.Papa di Ampang
Raya Ke 2- Rumah Family Keluarga Arwah FIL


 SIL amik gambar ne

Arief buat apa? Takkan korek telinga..hehe

Ala sukanya anak mama.. Suka dapat duit raya ke??

Ini taraf nenek dengan Arief. Mudakan nenek ne? hehe
Ini adik bongsu MIL saya kami panggil Ucu
Semua anak Ucu perempuan, sebab tue Arief dapat special treatment dari Ucu hehe


Alahai so sweet Arief senyum..

Haaaaaa..carik apa dalam handbeng mama?

Alamak botol susu lagi besar dari baby ne

Alahai baru ada gambar Amana.. sorry ye gambar Amana tak banyak sebab sibuk dengan makcik2 yang sebaya dengan dia

Ne baju tido raya Arief. Comelkan?. Saya beli murah je RM20. 
Saya beli 2 sebab baju tido Arief kebanyakkannya diturunkan warisan dari Amana hehe

Ini pulak untuk Amana. Saya beli sepasang untuk Amana

6 comments:

mama zharfan said...

ur kids are cute :)

Rizziela said...

siap ada baju tido raya lagi..tapi memang cutelah baju raya tu

armouris said...

info tentang korek telinga di SIHAT SELALU - Bahaya Korek Telinga

[-suziey-] said...

waa tema gold yek thun ni..nice..hehee..comelnye arief..muka lembut..nmpk mcm baby girl:D

kinna said...

senyum sengih arif dpt duit raya, ek..meh umh auntie..collect duit lg :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: TQ..mama dia cute tak? haha(penyakit perasan dah datang. anak yg kena puji mak nak tumpang semangkok)

Rizziela: anak2 zaman sekarang..bertuah...nasib takde spenda raya ..hehe

Armoris: saya takut nak korek telinga sbb masa prgt memang asik kena infection telinga

suzie: lembut dan penyabar nak dibandingkan amana. anak2 memah ikut sikap mama dia masa prgnt.. masa amana memang tak sabar tapi masa arief banyak sabar..

kinna: maama dia dapat duit raya tak??hehe