ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, February 5, 2014

MANGO handbeg direct from US da sampai!!


Cakkkk..
Eleh baru beli beg manga  dah kecohkan? Bukan beli coach ke apa lg branded handbeg? Takpe buat ayat mak jemah "ADA AKU K?" kiki.. i buat entry nie , sbb ramai yg pm kat den tanya pasal handbeg nie.. bila i post gambar amanarief jd model handbeg nie kt FB.  almaklum i punya FB semua golongan marhean je.. takde golongan datin2 yg handbeg 1K above.. so senang buat entry nie ..tepek je link kat FB .. korang jgn tanya lagi tau..haha..acah je.. gurau pun tak boleh kerrrrr? 
Ok pestime tgok gambar nie kat FB nurulbadiah lai. Terus hati tak keruan..cecepat snap tunjuk kat wasap adikberadik.. adik no 3 suruh amik merah.. walau hati sgt berkenan kat pink..ok i follow u dik..

Tetiba kuar gambar nie pulak.. i kenot tahan lagi..terus msg nurul mintak tukar color..

Sampai kt rumah.. terus lonjak2.. gambar memang sama mcm dlm FB nurul..besarrr..blh sumbat semua barang...

Tengok tue..pampes ..handbeg.. makanan khairy.. produk i..ekstrak kacip fatimah ..manaboleh tinggal.. besar handbeg nie.. puas hati.. lappy mak bagi pun muat niee..

Gambar nie yg buat semua golongan marhean kat FB i tak keruan.. mungkin terpikat pada gusi Amana kot..mihmihmih..jgn marah ye amana..hari2 mama doa gigi Amana tumbuh.. kalau masuk contest gigi mcm nie..memang kita kalah teruk kihkihkih.. 

Harga? Ila beli RM150.  Ada sekali tue ada promo ..beli 2 hanya RM 180..Maybe ikut sale kt US kot.. korang tanyalah tokey dia..nanti nak beli lagi kalau ada yg best.


#nanti i letak link yg uools blh klik kt fb nurul tue...pkai s3 tak reti nk link.. 




4 comments:

msredcheesecake said...

senang pakai beg besar ni... semua leh angkut sekali... pompuan kan...hheee

Kyla Pearlisha said...

Salam kenal ye.Cantiknye.Nak beli juga la.Boleh sumbat pampers n susu anak skali hehe

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii sakan nooo...


p/s buku kwn akk tu, mazlinda da kuar di pasaran 'pesan mama'.. acu tgk kt FB ana muslim

Ayu sukatiakula said...

sy pun sekarang suka pakai beg camni. senang.... macam2 boleh isi. beg ni nama je beg mak kan, tapi barang dalam mesti banyak barang anak