ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, July 1, 2015

Pengumuman Kepada Customer Kokoadik Blogshop

Dipendekkan cerita kalau nak parcel anda tiba sebelum Hari Raya Aidil Fitri.. pengeposan perlu dibuat sebelum 10 Julai 2015 ye....
 
Nie pengeposan hari ini. TQ Customer2 saya ye.. Abaikan seliper Jepun tue...
 
Semalam Amana tolong mak dia tampal2 stiker
Tak lama lagi nak train Arief pulak.. asik main IPAD jer tau! hish
Anak bertuah Khairy tak payah suruh.. dia memang willing nak tolon mama dia tapi mama dia yang seram sebab dia main tampal sesuaka hati dia termasuk tampal kat perut buncit dia
 
Stok baru je sampai pada 27/06/15..  tapi dah nak clear.. eh baru 3 hari je stok sampailah... cuma tinggal beberapa kotak sahaja .. yela baru gajikan?
 sila chop cepat2.. sebab saya tak plan nak restok ye.. lagipun pengeposan sampai 10/7/15 je . tinggal 10 hari jerrrr.. kalau saya nak restok pun lepas raya..

 

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

hantarrrr cpttt sblm 10hb ;-)

Farah Waheda Wahid said...

cepat cepat cepat pos sebelum terlewat...