ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, July 23, 2015

Al-Laziz : Kambing Perap Sejuk Beku Yang Best


 assalamualaikum semua
Hari nie dah ramai yang masuk kerja
seronok sikit
semalam takde orang
i is seram dok ketuk2 keyboard komputer senseorang
pastu mulalah dengar ada orang pun ketuk keyboard jugak..
Haha perasaan sendiri jerkk
kalau dah memang dasar penakut.. penakut jugak :p

Displaying IMG_20150708_191152_wm.jpg
sebelum saya teruskan entry
SAYA TAK JUAL YE KAMBING PERAP AL-LAZIZ..JANGAN CALL/WASSUP SAYA :)
SILA CALL ARSHAD- 0126964790
(bukan no yang tercatit kat bekas)

macam yang kengkawan tau saya selalu beli AYAM KAMPUNG RARE
dulu saya selalu amik dari towkay dia-Raja Sharil
tapi sekarang dah maju setapak.. AYAM KAMPUNG RARE  dah ada ejen
alhamdulilah.. tumpang gembira melihat perniagaan rakan-rakan makin maju

Satu hari tue saya nak beli:
 4 bekas ayam kampung(sebekas rm15) dan 4 bekas puyuh perap(RM12 sebekas)
Saya call Raja Shahril dan tak lama kemudian ejennya call saya
Ejenya  promote kambing perap sekali
Promote by phone je
Saya memang suka kambing perap so saya kata okey..nak cuba sebekas


 Sebenarnya ragu2 gak nak beli kambing perap nie sebab saya pernah beli satu kambing perap..
Rasa mcm loya sebab manis gile(terbalik lori gula ke) & bila telan ada bau
Pakaging je cun..  :(
Tapi tak boleh reavellah jenama apa
Tak baikkan perniagaan orang..

Tapi Al-Laziz nie alhamdulilah tak hamis dan tak berbau
tak manis macam lori gula terbalik
rasa dia tak pedas sangat so kalau kanak2 nak makan pun boleh
Disyorkan untuk cuba
 

Comey je adik Arshad nie bila dia foward E-Invoice 


E - Invoice

1. Ayam kampung : 4pek x RM15.00 = RM60.00

2. Puyuh (biasa) : 1 pek x RM12.50 = RM12.50

3. Puyuh (marinated) : 3pek x RM12.50 = RM37.50

4. Kamping perap : 1pek x RM23.00 = RM23.00

Delivery charge : RM5.00

JUMLAH : RM138.00

Thank you


Bolehla call ARSHAD- 0126964790 untuk delivary :
ayam kampung RARE
Kambing perap sejuk beku  Al-Laziz, 
puyuh perap  tue takde jenama lagi
dan yang terkini adik nie ada ladang ROCK MELON

kawan-kawan pernah makan ke rock melon?
nanti saya share ye cerita rock melon pulak
adik arshad nie(panggil adik sebab muda sangat dari saya) ada share gambar ladangnya
Actually saya suka tengok orang bekerja/berniaga sendiri
suka bagi mereka sokongan terutama kalau itu org2 yang saya kenal dan pernah jumpa

 saya belum lagi bekerja sendiri
insya allah ke arah itu
cuma Allah belum izinkan saya bekerja sendiri sekarang
Allah suruh saya masuk keja semula
pasti ada hikmahnya 

okeylah sambung entry lain kali yek
banyak dah parcel online shopping sampai kat rumah mak
hikhik
nanti i buat entry lagi
bubye :) 









4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terliur dan rasa lapar nih....

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum & Selamat Hari Raya diucapkan..

Teruja tengok kambing perap.. My fav tu.. In shaa Allah saya akan order.. Thank you for sharing.. Lepas ni senang cari stok.. hehehe

Aryn Fadz Lee said...

Yummy! Seronoknya ada delivery camni. Terbaek :)

riza afzan asri said...

Lapar pulak tengok kambing bakar tu