ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, May 14, 2017

REZEKI EMAS APRIL 2017


Assalamualikum semua
hari nie dah isnin
jangan moody ye semua
sebab tak nak semua moody meh kiter citer yang best-best
 
haiii pagi dah update blog?
pada yang sering tertanya-tanya blog nie ada schedule post ye kawan-kawan
kadang-kadang korang baca hari nie
tapi entry tue saya maybe dah buat 2 minggu lepas hahaha
 
oleh sebab itu..dah masuk minggu ke dua Mei
 barulah saya tergedik-gedik  nak update cerita  April KOKOADIK GOLD
jom baca, buka hati, buka minda & doakan saya
kalau minat WA 017-3201998
boleh joint walau sekadar untuk cuci-cuci mata
 
bestkan bila2 masa nak beli emas duit selalu ada
pernah dengar tak?
ORANG ADA DUIT; BELUM TENTU ADA EMAS
TAPI ORANG ADA EMAS; DAH TENTU BERDUIT
 
 
 
 
alhamdulilah sorang rakan sekolah terbuka hati nak buka akaun di Public Gold
Akaun Public Gold nie macam akaun bank Maybank korang tue jugak
bezanya kat Maybank simpan duit fiat RM
kat akaun GAP Public Gold simpan gram EMAS
 
 
tak cukup jadi pelanggan Public Gold
member sekolah nie sign up jadi delaer Public Gold pulak
alhamdulilah
semoga maju jaya
share-share kebaikan emas pula pada rakan-rakan beliau
 
dulu beliau nie pencinta Pandora silver
beliau selalu baca cerita-cerita emas saya
arrahnu, fungsikan emas, emas yang makin meningkat naik etc etc
beliau jual semua set Pandora silver
dapat XXXXK terus sign up jadi dealer
alhamdulilah
bila dah tekad kan?
bila dah terbuka hati dan mindakan?
tak toleh kiri kanan terus BUAT & JALAN TERUS
 
 
 
 
alhamdulilah nie pula member comper
semoga menabung dengan konsistent ya
 
kalau uools nak tau sekarang nie kebanyakan contest hadiahnya emas tau
betapa bernilainya dan glamernya emas nowdays
sampaikan sekarang hadiah contest pun diberi emas
selalu dulu dapat voucer je
kalau voucer emas pun selalunya pertandingan yg libatkan syarikat emas macam habib, wah chan etc etc
tapi sekarang contest yang tak melibatkan syarikat emas pun ditawarkan hadiah emas
acaner tue?
bernilai tak emas sekarang?
 
oh pada yang tak tau ..comper tue member2 yang join contest
lama dah tak joint contest haha
nantila bila lapang-lapang
kekadang saya beli POP (proff of purchase) untuk contest
pastu kejung je POP dalam purse haha
 
ini pula member FB
adik nie selalu follow FB saya juga
saya takdela citer emas 24 jam dalam FB tue
saya suka citer campur-campur macam blog nie
terutama  tentang anak2 kesayangan
tapi sekali saya update tentang emas
 mesti ada point
mesti ada isi
mesti ada ceritanya
semoga beri manfaat pada yang lain
FB saya?
 
 
 
ehemmm
nie mesti member-member opis kenal
takkan tak kenal akauntan jelita opis kita?
alamdulilah kalau akauntan pun nampak kelebihan emas
agak-agak emas nie ok ke tak?
 
jangan terlambat ye
masih rendah untuk buka akaun Public Gold RM185 sahaja
cepat-cepat WA saya 017-3201998
dah beberapa hari harga emas turun menjunam
hati-hati sebab sekali dia naik balik nanges kita nak kejar
jangan tangguh nak sign up sementara harga emas tengah turun
sebabnya nak sign up public gold nie ikut 1g harga emas bukan ikut RM
 
masa emas tengah turun nielah
elok sign up sebagai customer /delaer @  tambah gram dalam akaun GAP PUBLIC GOLD
boleh WA 017-3201998 untuk consultation
sampai puas hati saya cerita
takde sorok cerita
insya allah
 
ehem dangle cincin yang customer dah dapat
saya pun berkenan jugak
sebab sama macam cincin tunang saya dulu
cuma cincin tunang saya ada zig zag kat keliling
 
 
ini bead aeroplane pulak
ada orang minat emas fesyen lama
ada orang minat jenis moden macam nie
nie semua inspired Pandora silver
Pandora silver bukan tak bagus tapi nilainya tak  naik..
kalau Pandora silver uools boleh jual semula hanya pada group /peminat Pandora silver sahaja
buat mas aini takde arrahnu yang terima perak untuk pajakan kecuali DINARPAL
itupun nak pajak dapat pinjaman pun sikit kottt
 
  Pandora 916 (emas) ia boleh difungsikan di 3 tempat
1.pada group atau peminat Pandora 916:
-korang up je nak jual as used item pun berebut-rebut orang beli
2. boleh arrahnu
-baca kat entry PANDORA 916 DIPAJAK DI ARRAHNU POS...korang taulah betapa benilainya "mainan kenit-kenit" nie
3.kedai emas
-trade in / jual kat kedai emas mesti diorang amik . sebab emas tetap emas..
 
alhamdulilah ini kali kedua customer order rantai tangan love clips
tak sabar nak tunggu sorang customer tayang rantai tangan love clips yang dah siap tue
 
 
Saya adalah
-dealer Public Gold
-agent Dinarpal
-stokist Powergold
-dropship Pandora 916 by Geliga Gold (insya allah one fine day saya nak jadi ejen Geliga Gold.kumpul modal banyak2 dan kumpul customer banyak-banyak.bukan mudah nak dapat TRUST customer tau)
 
FOLLOW di KOKOADIK BLOGSHOP
 
 
 

2 comments:

Kak Yon said...

Simpanan emas fiskal ke di akaun public bank. Mcm beeminat lak

Kak Yon said...

Simpanan emas fiskal ke di akaun public bank. Mcm beeminat lak