ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 26, 2011

Nak jadi model tapi selipar pun terbalik

Comel tak Amana? Sepit rambut comel itu hadiah dari MZ. Dress itu antara item terkini di onlineshope saya. Dulu kecik-kecik jadi model cloth diapers dah besar jadi model bajulah pulak. Masa amik gambar saya tak perasan pun. Tapi bila nak masuk dalam blog baru sedar. Alahaiii..  Kalau ada yang nak carik dress/ kemeja untuk raya bolehla jenguk littlemummydaddy.



Untuk mengelak kekeliruan antara item cloth diapers dan kids clothing saya dah buat label yang lebih tersusun . Tersusun sikit kan? Insya Allah nak tambah item mummy & daddy pulak.Tak payah buat lain-lain blog. Senang nak manage..hehe.. So kawan-kawan sudi-sudikan ye. Thanks pada yang selama ini rajin membeli di littlemummydaddy.



8 comments:

Mama Zharfan said...

comelnya model ni heheh :)
baju melayu for kids ada jual tak? tgh dok mencari tapi tak jumpa kaler kuning :P

kinna said...

comel! auntie nmpk amana ngn mama berendam dlm pool hari ahad lepas!!! (:

AyuArjuna BiGoshh said...

comel..ada bakat jadi model ni :)

Em's Family said...

bestnyer ade anak perempuan.. boleh pakai ape2 yang u nak pakai.. i relaly love the baju lah... anak u ni pandai posing depan kamera.. boleh masuk banyak contest ni :p

mama rifQy said...

macamane leh terbalik ni amna!!!adoii..semangat nak jadi model ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: alemark baju melayu takdela MZ.

kinna: tak aci sbb ila tak nampak pun kina.mana aci dia je yg nampak..mentang2la ila ne rabun.mmg tak nampak org..

ayu: hehe..kecik2 bolehla jadi model ..besar2 biarlah jadi lawyer/leturer

em: tak tau nak masuk contest mana

MR: kiki..ini namanya semanagt membara..dapatpulak mak rabun..elok sangatla tue

Wansteddy Tales said...

janganlah kantoikan amana ila, kalau xhabaq, wan pn xpasan kasut terbalik haaha... tp muka yg cute tu menangkap segala. xde silapnya gmbr ni :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan: haha.. kelakarla wan ne..mmg saja je kantoikan amana.. biar nanti kalau blog ne ada lagi .. biar dia tau peel dia pakai seliper terbalik..