ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, July 20, 2011

Mode Happy- Tulisan saya tentang Cloth Diapers keluar di Pa&Ma Ogos 2011.XOXO!!!

Terima msg di FB dari  Yanna tentang  gambar-gambar kami di Event Pa&Ma 2011 di Nazza Talya Hotel telah keluar. Lebih teruja bila Yanna kata ada tulisan saya keluar juga. Masa tue ada metting kat sini. Rasa tak sabar-sabar nak beli. Tapi bila bukak blog MZ barulah rasa teruja tue berkurang sebab MZ buat full entry ekeke. MZ, ila copet gambar ye..

Sangat seronok sebab ini kali kedua tulisan saya tentang cloth diapers(CD) dikeluarkan di majalah parenting. Kali pertama cuma tulisan yang amat sedikit di Majalah Mami& Baby tapi kali ini boleh dikatakan lebih banyak dari tulisan yang pertama hehe. Saya gembira kerana pandangan saya tentang cloth diaper dapat dikongsi bersama-sama parents yang lain. Walau saya belum sehebat pengguna CD tegar yang lain tetapi okla at least saya bersama-sama memperjuangkan cloth dipers!!

Meh jenguk ye.. Semua gambar ehsan dari MZ kiki


 PA&MA Ogos 2011. Anak siapalah yang mugil sangat ne..
(tengok MZ buat watermark sbb dia tau ada yang nak copet gambar2 dia hikhik)

 Saya dah try amik gambar dengan hp cikai saya tapi tidak sejelas DSLR MZ yang mahal itu
Tengok tue nama saya. Nama penuh lagi.
Lain kali nak tulis Mama Amana&Arief/ kokoadik.blogspot /littlemummydaddy.blogspot kiki


 Comel tak saya, En.Papa & anak-anak.Ekeke..


Senyum je Amana dapat hadiah lucky draw tue. Kiranya berbaloi-baloi drive all the way from KL to Penang yang maha jauh tue sebab hadiah je dah penuh bonet keta. Event  PA&MA memang tidak menghampakan!!


p/s: Kemenangan ke 19 untuk 2011

13 comments:

Lin Azlina said...

marvellous ar sis...tahniah yer

AyuArjuna BiGoshh said...

suke dengan cari tulisan ila, terbaek :)

YaNNa said...

yeay.. kembang semangkuk kite kan ila..hahahaha.. simpan bebaik magazine tuh.. simpanan tuk tunjuk kt cucu cicit..hihih

kinna said...

wah..ni betul2 masuk majalah! bestnyer...

mamaRIFQY said...

wah..untung ila tauuu!! rajin join n ade rezeki

Mama Zharfan said...

congrats tau!!
elo, all the pics me snap pakai digicam sony ajer ni :p malas nak onkan dslr sbb gedabak heheheh

hadiah apa yg penuh bonet keta tu? cer citer hehehhe nak tgk :p

Mama Zharfan said...

setuju dgn ayu -- me suka gaya tulisan ila :) unik and santai and BESH!!!!

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeeeeee...bangga bangga..wpun dh lama gile keli x beli pa&ma ni hihi

sariena said...

bajet artist.kehkehkeh

Ya ALya said...

baru je beli pa&ma ni...tak sempat lagi nak baca.....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Lin: Tq hehe

Ayu: alamak bila sifu puji dah kembang pulak haha

Yana: nanti nak join lagi ke?

Kina: kiki.. sajala nak lawan kina..haha

MamaRifqy: ala mamiqy pun sama.. iqy selalu menang

MZ: mehla bagi pinjam digicam sony tue hehe

eli: kiki.. belila..ada gambar ila haha

sarina: JELES!! (buat gaya amana cakap)

ya alya: bacala..

Wansteddy Tales said...

ala.... dah lama wan xbeli Pa&Ma. er... rasanya dekat setahun kot. selalu pinjam geng opis punya magz je. nnt la wan nk cari juga majalah bln ni :D Tahniah Ila!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan: kiki.. thanks wan