ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, December 13, 2012

gila glamor kah? gambar dalam SDK Januari 2013. Gambar depan erra..

saya kan bukan jenis suka hantar gambar sesaja tau. sesaja nak tayang wajah kat majalah tau.. masa saya hantar ne ada peraduan kalau gambar terpilih dapat voucer butik maira/ butik mama.. dah lupa antara dua tuela .. tup2 bila gambar saya kuar dah takde dah promosi tue..hampeh.. tak pasal2 tayang wajah tanpa dapat apa2..

Gambar ne masa umur 28. masa nie arief lum ada lagi. amana pun berjalan jatuh lagi.. baju tue dah tak muat nak pakai. lagi2 dengan keadaan sekarang yang asik lapar je.. hihi

10 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

tak mengapa...dapat juga gambar masuk majalah. Semua pembaca SDK tengok tau wlaupun tak kenal, hehe..
Kalo dorang soh taruk nama blog sekiranya ada blog...orait jugak kan..hehe..mesti ramai lepas2 tu jengok blog kita..

AyuArjuna So Sweet said...

SDK kadang2 promosi die ntah2 apa...tulis dapat hadiah smpi june alih2 april dah takde...sabor jer ler...

Sue-Rya Qistina said...

hihihihi..comel je :)

norhidana miswan said...

beli SDK tu dh seminggu tp baru pg td perasan gambar tu... heheheh tp gambar si arief takde ... amana msh comel betul masa tuh

Mama Zharfan said...

me pun kdg2 terkena gak ie antar2 gmbr/citer and then tak dpt hadiah sbb promo dh abis :p

Azhariah Zuber said...

oklah tu. hehe

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

okla tuuuuu ehehehe

azelyusoff said...

alahai bulatnya mata amana. sukalah rambut dia :)

yumielufya said...

wah...glamernya kakak kita masuk magazine tu...

Kesuma Angsana said...

sweet je pic tu