ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, December 11, 2012

Tiada mood untuk apa sahaja

Terpaksala mengaku memang takde mood nak buat apa2. Lagi suka baring je. Kalau bangun pun nak jatuh baik baring dendiamkan? Nak update blog pun malas,nak join contest pun takde mood ..nak menulis pun malas... haishhhhh...
Camanalah hari nie blh terlupa selangor cuti.. memang  ingat selangor cuti tapi terlupa yang budak2 ne tadika kat selangor. Dahla janji dengan bos nak datang hari nie. Dahla dah janji dengan anak buah nak datang hari nie. Nasibla anak2 buah boleh diharap. Time2 genting ada korang..tq tq..
Arief beberapa hari nie makin petah bercakap. Perkataan pun dah bulat-bulat. Tak lama lagi hilangla pelat tue  tahun depan arief 4tahun. Cepatnya masa terbang haha.. tapi arief asikla nak merajuk dgn mama dua tiga hari nie. Dgn papa ok jer.
Tahun depan byk yg akan berubah dlm kehidupan kami sekeluarga. Bukan saja akan berpindah tapi mmmm.. banyakla yg akan berlaku.. semoga semuanya dpt dilalui dengan tenang dan mudah. Semoga semua dalam lindunganNya.AMIN

7 comments:

Sue-Rya Qistina said...

saya pun xde mood nak wat pape pun :(

@lfidah @dim said...

saya pun non ado mood...mcm mn nk bg dtg mood nie???

Mama Zharfan said...

congrats ila :) ramai betul kwn2 yg me kenal preggy lately ;)

Liza said...

Semoga semuanya berjalan dgn lancar.. AMIN...

Deq's Qienz said...

smg smuanya bjalan gam lancar kak.
budak2 besaq diorg nih mmg ckp pandai kan..macam2 nk tau.diorg nk bljaq kan..qhayra pon sama juga..tanya macam2

kinna said...

pregnant eh? congrats!! patut le asyik memburger je :))

Ummi Danish said...

ape yg berubah tu... jeng jeng jeng... pregnant ek? congrats if pregnant.