ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, December 21, 2013

New Item For Baby Khairy

Kekadang kesian kat anak ke 2/ 3 kebanyakan pakai kakak or abang punya barang. Stroler,walker, bouncer apa lagi ek..baju pun sama.. Arief tue nasib baik je lelaki kalau tidak baju pakai je amana punya. Itupun ada gak sarung amana punya baju kihkih

Khairy lagilah kesian. Sebab atas khairy si arief.sama jantina kihkihkih..tp khairy nie banyak saya belikan baju baru gak terutama rompers.suka bangat dgn rompers.dulu time amana arief tak pulak saya pakaikan kt diorang..

Khairy dapat stroler baru sebab stroler lsma dah hancur.. alhamdulilah beli guna cash menang contest.. itu pun beli yang biasa je takdenya maclaren/ quinny ke kuning ke nak sebut pun tak reti kihkih..yang lain semus warisan kakak&abang..

So tak bestlakan khairy sebab asik dapat barang warisan je so meh mama beli satu benda untuk khairy.. khairy paling special dapat item hebat nie ;)  khairy dah boleh makan so meh kita rembat satu dari online shoppe nie.. ini pun sebab ada YEAR END SALE(YES). online shoppe pun ada YES ek?

Dulu RM70 rasanya. Sekarang jadi RM60..Horeyyyyy... 
Okla ada YES mama rembat cepat2 Kang mahal balik nyesal pulak.
Khairy dah 5 bln..mesti korang cakap "ehh baby 6 bln bru makan" 

Doctor khas khairy yang benarkan khairy makan.katanya bila baby tue nampak berat tak naik banyak / berlaku penurunan berat pada baby so boleh bagi makan masa usia 5 bln.

Lagipun ada satu peristiwa yang buat saya sedar khairy nak makan..
 apa korang rasa bila baby korang tetiba tangkap (guna mulut) cendawan goreng kat tangan korang masa korang ralit beberapa saat je?

OK MEH MAMA BUAT BUBUR GUNA SHAKE&TAKE!

TAPI MSG/WASAP 0172594029 LG SENANG!