ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, April 18, 2011

UPDATE SEPANTAS KILAT

Sehari tak jengah blog sendiri rasa semacam. Gediksss je..haha.. Dari pagi dok depan pc sampai tak bangun-bagun. Bangun pada jam 11.30 sebab ada meting dgn 2nd big bos & somebody from stakeholders. Bila bagun macam air terjun . Arghhhhhhhhh mana sempat nak tukar-tukar. Sudahnya menahan sampai habis meeting. Pg toilet.Paham-paham jelah dah le tak bawak spare..

Gagahkan diri ajak member g beli makanan sebab pagi tak sarapan. Mintak hubby belikan sarapan pagi tapi sejam kemudian  boleh En.Papa  call balik " Awak lapar sangat ke? Saya terlupa beli. tadi borak dengan bla bla.. Terlupa pulak" Hehe. Sabar jelakan. Takpe dimaafkan mungkin En.Papa dah makin tua kot.Haha..

Ok saya sambung keja balik. Macam-macam dalam kepala tapi sampai umah saya akan pastikan semua keja tue tertingal kat atas meja bukan terbawa-bawa sampai ke rumah. Boleh ke? Kdang-kadang terbawa-bawa jugak bila susah ati & rasa mcm ada yang belum selesai.. Tapi bila tgok Arief.. BISA GUGUR JANTUNG GUE


Mama sayang Arief semalam, hari ini, esok dan selama-lamanya.

6 comments:

transformed housewife said...

knur pun suka siapkan kerja dulu sblm balik rumah. bila balilk kalau boleh nak layan suami & anak2. HB for u.

melin said...

melihat gambar di atas...serious ko kena start program the big loser....hahaha..meh..meh..join aku...

mama iris said...

hensem tol arief...=)

Liza said...

Arief makin hencem lah. :)

Momma Mia said...

semakin enchem la arief
kejap jer dah besar

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yaaa.. arief makin hensem dan besar..mama dia pun makin besar..entah bila nak kecik haha