ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, March 23, 2011

Siapa nak jadi Steward or Stewardess?

Dulu masa bujang-bujang ada jugak cita-cita nak jadi stewardess. Masa tue perasan cantikla..Kebaya tak lepas dari badan haha (uwekkkkkkk nak muntah) . sekarang? Kebaya cuma dipakai oleh almari. Saya nak pakai? Tak payahla buat malu anak-anak je... Aligment dah lari. Spare tyre pun dah ada.. Sedihnya mengata diri sendiri ..hehe

Tapi entah kenapa ye saya tak pernah pulak pergi sebarang interviewnya?? Kawan saya masa study dulu jadi stewardess sekarang.. Kawin pun dengan pilot okeyyyy!!!  Apa pun saya happy dengan kerjaya sekarang..Apa lagi dik joinla sesiapa yang rasa cun itewww.. Oh saya dapat dari blog hazmanfadzil.

World’s Best Cabin Staff
If you love travelling and dream of experiencing the world, join us as a Flight Steward or Stewardess. We offer an attractive salary package with allowances, medical and other fringe benefits.

Requirements

  • Malaysian citizen aged between 18 to 30 years as of interview date.
  • Minimum SPM or any equivalent qualification recognised by the Malaysian Government with credit in English, pass in Bahasa Malaysia, Mathematics and any other 3 subjects taken in one exam.
  • Fluent in Bahasa Malaysia and English. Fluency in another language is an added advantage.
  • Minimum height (weight in proportion): 165cm (male) / 157cm (female).
  • Excellent health and good eyesight. Not colour blind.
  • Pleasant personality and a genuine passion in customer service.
If you meet the above requirements, please attend our cabin crew walk-in interviews to be held as follows:

StationVenueDateCategory
Kuala LumpurMALAYSIA AIRLINES ACADEMY
No. 2 Jalan SS7/13,Kelana Jaya, Selangor
26 March 2011 (Saturday)Flight Steward
and
Stewardess
JohorTHE PUTERI PACIFIC
Jalan Abdullah IbrahimP.O.Box 29380730 Johor Bahru
09 April 2011 (Saturday)
Kota KinabaluTHE PACIFIC SUTERASUTERA HARBOUR RESORT
1 Sutera Harbour Boulevard
Sutera Harbour
88100 Kota Kinabalu, Sabah
23 April 2011 (Saturday)
SarawakPULLMAN KUCHING
No. 1A, Jalan Mathies
93100 Kuching, Sarawak
07 May 2011 (Saturday)
PenangCITITEL
No. 66 Jalan Penang
10000 Penang
21 May 2011 (Saturday)


Registration time: 8.30 am to 12.00 noon

Please bring along your letter of application, resume, original and certified true copies of academic certificates, IC and a recent passport-sized photograph (non-returnable). Candidates are advised to dress appropriately (office attire) for the interview (t-shirt, slippers and jeans are not allowed). Female candidates are encouraged to wear kebaya.
Successful candidates will be required to sign a training bond. Employment will be based on a five-year contract. Candidates are advised to be prepared for a possibly long waiting period due to an anticipated high number of attendees

6 comments:

hazman aka species1980 said...

Sekarang pakai kebaya nyonya pun okey aper.... kasi ejas la cutting ..

mama rifQy said...

jom tengok sini

http://miszmaliana.blogspot.com/2011/03/rifqy-ade-abang-laaeh-ehke-adik-namanye.html

Adyshariz said...

nak keje ni, tak boleh tutup aurat..huhu..pakai kebaya pon dah tak muat..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hazman: nak adjust kebaya ke badan saya ne? haha

MR: okey sekarang jugak ila tengok

adyshariz: aah keja stewedess ne tak de yg pakai tudaung kecuali yg tak fly sbb tue tak pegi2 dulu tue hehe

kinna said...

dah tua2 takmo jd apa2 dah..dulu2 teringin gak..huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eh sapa kata tua?? bukan kita muda lagi ke?? haha..mode: ayat simpan kesedihan di hati..