ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, March 25, 2011

Splash Park @ The Mines Shooping, Seri Kembangan

Rasanya masih ramai yang tidak tahu berkenaan tempat ini. Yang tau tengok je ye.Yang tak tau boleh terus baca.Hehe. Tak sangka tau kat Mines Shooping Fair ne dah ada taman tema air. Walau tidakla seluas mana tapi ia cukup menjadi tarikan The Mines Shooping. Boleh dikatakan Mines Shooping ne bukan tempat yang asing untuk saya adik-beradik sebab dekat sangat dengan umah mak di Serdang. Tapi memang tak pernah tahu kewujudan Splash Park ini. Masa mula-mula sampai jenuhla pujuk Amana tak bagi main.Itupun dah terlepas sampai basah-basah si Amana.Tak pasal-pasal dalam shooping mall dia sorang je basah.Hehe.Jadi kali ke 2 saya dah prepare baju spare & tuala untuk dua beradik ne.Layan gambar ye...

Ia terbahagi kepada 3 kawasan permainan:

 Taman Permainan

Taman Tema Air
(boleh main tembak-tembak kat sini.nampak tak Amana&Arief?)


Kolam


Ini bukan kawan permainan ye, ini tempat lepak parents / mengawasi anak-anak
(nampak tak En.Papa yang sibuk dengan hp je)

Ok ini antara aksi kandid dua beradik ini
 Budak-budak ne masuk pertandingan menari ke?

 Wah happynye Arief main air!!

Kakak tembak adik!!

 Walau kat rumah sendiri ada kolam; anak2 tetap nak main kolam kat sini

Dahla Arief..jom balik..Dah kecut2 jari tue..

 Lor anak saya ke ne??

Tiga nyawa inilah penguat semangat saya


Jomla ramai-ramai datang sini
Paling penting free entrance!!

8 comments:

Mama Zharfan said...

part yg free entrance tu paling besh ;)
pic semua cute ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: anak2 ne kena bawak berjalan.kesian tiap2 hari kat nursery je

syuhada & yusry said...

wahhhhhh!!
syoknyeee
bila kite nak bawk amana n arief ni??
ko g bila ha..ponteng keje x ajak org!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada: kalau pg hujung minggu gerenti penuh! baik mandi kat umah angah je.. eh tapi ni g hari sabtu.esok maybe nak g mines jugak ada pertandingan mewarna..amana nak masuk

kinna said...

syoknye..tak tau plak ada pool kat situ..leh la bwk budak2 ni nanti... ;)

Liza said...

Tak penah pergi pun lagi Mines tau. Jgn tak percyaa..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haaaaaaaaaaaa time nela kena pg...

AyuArjuna BiGoshh said...

ala.....beshhhnya nak try pegi lah sekali :) thanks for sharing ila :)