ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, June 16, 2011

Abah = Ayah = Daddy = Abi = Papa

Katanya berdosa sambut Valentine Days, ada orang kata tak boleh sambut Hari Ibu tapi lum terbaca tak boleh sambut Hari Bapa. Kalu uolls ada terbaca link kat sini ye. Nak jugak baca.. Tapi saya bukanla nak citer tentang nak sambut Hari Bapa ne cuma saya nak share why my En.Papa is best papa for our child. Bukanlah nak cakap papa yang tiada kekurangan but alhamdulilah papa yang menyayangi anak-anak walau ada masanya kurang sabar jugak dengan anak2.Manusiakan?? Saya sebagai ibu pun naik angin jugak dengan anak-anak kadang-kala..mmm.. Tak mo la type panjang2 tengok gambar lagi best. Pada saya gambar menceritakan segalanya...


Tak segan menunjukkan kasih sayang dengan anak-anak. Tapi kenapa dengan mama anak-anak segan ye?? Oh masa courting kalau boleh nak semua tau saya dgn dia..haha


 Melayan anak-anak. Tak kuasalah saya nak buat aksi mcm ne dengan budak2 ne. Patah leher saya


 Amana kalau posing dengan papa bukan main. Kalau dengan mama... kim salam!!


 Tengok?? Betulkan?


 Dari kecik memang anak papa..


 Masa ne kat Colmar Tropical

 Flight  ke Langkawi

Amboi sama2 berkaca mata


 Meneman anak menggunting rambut

 Alahai mengadanya muka Amana


 Hari raya singgah ke pantai di Melaka. masa ne Arief lum ada lagi


Event Santai Bersama Pa&MA


Family day office di Sunway Lagoon



Gambar ne diambil secara curi-curi
Bukti kasih seorang papa...


Jom join sini untuk raikan papa2 kita nak?
Macam-macam ada.. Tshirt free pun dapat untuk 1000 terawal daftar tau..
Nak ajak En.Papa tapi this event En.papa ada hal pulak..


5 comments:

Mama Zharfan said...

sweet pic yg last tu :)
papa zmn moden mostly jenis gini :) kalau zmn dulu2, bapa2 ramai yg garang2 termasuk arwah my dad :)

YaNNa said...

betul... kaum bapak yg gajin melayan kerenah anak2.. tp bile ngan mak, anak2 kadang2 suke buat perangai.. ngan bapak dieorg, xde lak buat perangai... huhu

kinna said...

alahai anak2 papa..

yanna: anak sy pon gitu..ngn abahnye sume baik je..bila dgn mama, mcm2 attitude..

Em's Family said...

the moments... harap anak2 u besar esok, they appreciate this compilation of pictures with their dad kan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: agaknya lah...

yannaA: dgn mak tak takut hehe

kina: sbb mak selalau "kalah" dgn anak2

mira: harap2 masa tue blog ne masih ada haha