ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, August 23, 2011

Model Vitagen

Hari ne ada perkara yang menyakitkan hati..isk..isk tak syok betul bulan-bulan posa sakit ati
tapi ada gak yang best.. GAJI MASUK!!
tapi dah selamat ditransfer sana-sini yang penting CC dah dijelaskan
kalau lambat nanti kena charge..mau??
Tak mo!! Baik duit kena late charge fee tue belanja dua beradik ne minum VITAGEN!!
Kat umah memang selalu ada stok vitagen sbb En.Papa suka
En.Papa suka tapi yang habiskan; saya& anak-anak..muahaha


Smlm saya EL sebab En. Papa diserang vertigo
Tau apa vertigo?
Secara umumnya sakit ne menyebabkan keseimbangan tubuh terjejas
En.Papa cakap pening. Ingatkan high blood presure naik rupanya diserang vertigo
Tido je sepanjang hari .pitam ke apa?? .makruh posa haha..Rupanya berpenyakit.
 Smlm makan ubat lagila bukan pitam lagi..pengsan terus!!
Lain kali saya  buat entry tentang vertigo ye.. Tak cukup research lagi
Haa..Hsbd sakit napa saya lak cuti?
Habis tue keta satu je.. Saya boleh je bawak keta naik ERL kat Putrajaya utk ke opis
camana pulak En.Papa nak ke hospital?
Naik moto? Kalau demam biasa takpelah..
Kalau sakit ne bawak keta pun tak boleh sebenarnya boleh accident tau..
Doktor yang cakap..Sebenarnya ini kali ke dua En.Papa diserang vertigo

Hello..hello nak citer pasal apa sebenarnya?
Oh model vitagenla...


Arief ne sungguh pun dia tak reti cakap lagi tapi kalau saya suruh posing memang dia ikut
Kekadang dia posing sendiri & buat memek muka sendiri..
Sayang betul kat si anak bujang sorang ne.
Amana? Mestilah sayang jugak..
Dari Amanala; saya belajar menjadi mama



Lawa je background putihkan?
Dah nak raya baru terhegeh-hegeh nak cuci sofa haha
kalau tak sebab Arief muntah baru2 ne takle dua keping kusyen sofa dicuci
Kalu tak sebab semalam saya EL takle saya cuci sofa ne
erkk..sebenarnya kalau tak sebab dah nak raya..haha


Okla babye kawan-kawan mama
Jangan lupa duit raya Amana& Arief ye makcik2 & pakcik-pakcik sekalian
Nantikan kami berbaju raya.. Tahun ne tema : MERAHNYE MAK NGAH!!

p/s: Wajah anak-anak penyejuk hati yang tak berapa stabil
Oh PMS rupanye..muahaha

8 comments:

Mama Zharfan said...

me pun pakai satu keta--memang kdg2 leceh..harap2 ada rezeki dpt beli satu lg keta..amiin --tak pun berangan menang contest dpt keta hahaha

comel model vitagen itew--duit raya --sila dtg beraya umah auntie suzi ok :)

eim said...

besar dah arief,pandai wat memek muka eh ...faiqpun suka vitagen kalau beli kejap je habis hihi ...

kinna said...

panjang dah rambut arief, sm pjg rambut amani! anak2 sy pon suka vitagen..

p/s: len kali boleh je nk tumpangkan smp kl sentral, jiran kannnn

AyuArjuna BiGoshh said...

model vitagen ni comey laaaaa...ada ada duit raya buat amana dan ariff

transformed housewife said...

pernah dengar psl penyakit Vertigo tapi tak tahu secara lanjut. Nak kena baca juga utk pengetahuan sendiri.

Nia said...

vertigo? eh, mcm simptom migrain kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: menang keta.. tak terjangkau di fikiran hehe

Eim: best kan??

Kinna: I malu hehe

K.Ayu: nak..nak..

TH: ila pun tgh dok surft ne..apala sakit ne

Nia: dia pening2 tapi dia tak boleh kalaih2 pandangan ..kena dok tetap je..pastu berdengung je .

FARDHILAH FRANCIS said...

salam mmmies,

sy Vitagen Home Delivery Agent
area Ampang/kl

Jual vitagen dgn harga yg lil cheapo coz dr kilang. lg 1 vitagen fresh dr kilang jg.

so klu mommies berminat boleh la contact sy qeishazara@gmail.com

p/s: my family everyday minum vitagen.