ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, August 24, 2011

Won Cosmo/Biore Promo



Kemenangan ini dimaklumkan menerusi sms.
So kawan-kawan yang selalu menang cosmo tue sila aleart ye
Kalau msg tue dari my@mtouche.com
sila ambil di Level 39 , Menara Citibank
Bukan ambil di Damansara Uptown
Saya ada kongsi tentang perkara berkaitan ACP Magzine/Cosmo


 Hadiahnya.. Bolehla.. Nanti saya fikir nak buat apa dengan benda-benda ne..


Yang ini confirm saya suka.
Memang saya nak beli tapi tak pergi-pergi beli. Tetiba dapat hadiah.Macam tahu je kan? Rezeki.Alhamdulilah.
Jimat duit bonus raya yang telah selamat ditransfer ke pelbagai cawangan hehe.


p/s:  Tau tak kat mana nak buat facial muka yang best & below RM50.
Kawan saya Katy kata; kalau nak buat facial jangan pg kat salon yg cucuk2 muka guna besi tue.
Nanti boleh radang , sakit + merah-merah
Katy kata pg salon yang guna mesin sedut-sedut especially kat zon T
Kebanyakan salon yg saya tanya guna besi
Seriau mak!!


p/s: Kemenangan yang ke 26 untuk 2011

4 comments:

maszmadi said...

salam kenal,
tahniah dapat adiah raya yerk... bestnyer..

MAMA CACA said...

amboiii hadiah lagi..lepas ila, ila.hehehe tahniah yer..
kalau pasal facial ni..mana2 tempat akan pakai besi tu..tp diorang akan sterilkan dulu besi tu dan celup ubat baru letak kat muka kita.lepas tu baru la sesi sedut2 kat muka (vakum) pastu dia guna lak mesin matikan bakteria. kalau tak penah buat facial baik tak yah g..sbb bila dah buat, wajib buat untuk seterusnya ye..heheh tak pasal2 mak terjebak nt...

Mama Zharfan said...

congrats dpt hadiah..
psl facial tu, me pun tak tau...
yg me buat kat pandan perdana ari tu rasanya dia guna besi, tapi tak merah2 pun lps siap tu sbb dia letak moisturizer, toner etc :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mas: salam kenal

MC: ala nak jelita sikit puntak boleh..nyampah

MZ: oh ye ke tak merah?