ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, September 16, 2011

Thanks Ms Amanda From Pet-Pet Malaysia

Lanjutan daripada entry kemenangan Pet-Pet Mum Choice, saya dah amik hadiahnya di Subang dekat je dengan umah makcik saya di USJ2. Dekat dengan MyDin.

Semua barangan di pamer di sini..Tak silap saya pampes Hey Baby pun ada dipamerkan


Saya bersama Ms Amanda yang amat-amat baik. Dari mula dia call sampailah saya arrange nak ambil hadiah, sampailah jumpa sangat-sangatla baik hati.. Bukan memuji sebab dia uruskan  pemberian hadiah tapi org yang macam ne memang sesuai keja yg melibatkan  dgn ramai orang sebab amatla soft spoken tau.. Sebab dia nampak ok je jadi saya ajak dia amik gambar sekali..hehe



Seperti yang dijanjikan; 3 bulan stok saiz XL. Dapat dua kotak yang mengandungi 6 pek XL56.. Rasanya worth RM230++. Alhamdulilah..



Dua gambar istimewa yang saya snap  khas untuk Pet-Pet

 Hai kawan-kawan sayalah model terbaru Pet-Pet



 Apa rahsianya mama saya menang?
Sebabnya mama ceritakan kisah yang benar yang berlaku pada anak-anaknya


4 comments:

kinna said...

syoknye..dpt susu, dpt pampers..jimat, jimat!

mama rifQy said...

siyess..mmg sgt berbaloi!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kina: alhamdulilah..lega sangat.. patutla bila hujung bulan ..eh ada duit lebih kiki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mr : jomla join sekaliiiiiiiiiii