ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, October 19, 2010

FROM KOREA WITH LOVE-PART 10

Rindu sangat dengan anak2.Jadi saya & En.Papa ambil keputusan utk skipe / YM. Sedangkan selama ini tak pernah amik tau. Tapi bila dah jauh macam ne gunakan segala yg boleh untuk berhubung. Bila saya call Amana akan cakap "mama, amana tak nangis pun" Tapi tadi masa skipe Amana nangis.Akhirnya pecah juga tembok kerinduan Amana pada saya. Saya ingat dia sekuat papanya dan takkan menangis. Sedihnya hanya tuhan yang tahu.Kami cuba berhubung dgn YM tapi gagal jadi kami cuba dgn skipe pula. Walau kurang jelas tapi alhamdulilah dapat juga lihat mereka secara live. Supat, delegate Thailand cuma melihat & inform other friend "there's live!!!" ...

Miss my hubby, miss my kids... "Kena biasakan diri ye sayang... Mamakan nak pandai kenala datang class.Nanti mama tak pandai pulak.Amana nak pandai kan Amana pergi school." Semalam saya ada call Amana dan solan pertamanya "Mama, mama balik lambat sebab bos mama suruh balik lambat ye?" Pandai betul Amana.Dia makin besar & makin bijak.Pround with you Amana. One day kalau blog ini masih ada, mama nak Amana tau mama sayangkan Amana.sebab tue mama di sini...

 Amana menangis di pujuk En.Papa
Arief yang masih tdak faham cuma memandang

 Berbual sendirian dengan saya

 Saya memujuk Amana & menyanyi lagu Bila Cinta tema lagu Lagenda Budak Setan kegemaran kami

En.Papa nak suap anak2 makan
Nanti kita skipe lagi katanya

5 comments:

Mama Zharfan said...

touching moments ni...me plak tumpang emo :(

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sebab u dah rasa kan???
mula2 mmg anak2 terasa mungkin lepas2 ne ok.. bila berjauhan kita akan menghargai setiap moment bersama

iem said...

alahai sedihnya tengok amana ...dia ingat ila gie keje eik.. takpe seminggu lagii mama balik ...

ibu amoi & raid said...

mmg sedih la...ari2 peluk cium anak tuh...

Julaiha Kamarul Baharin said...

huhuhu..tumpang sedih..saya nie x pernah berpisah dgn anak2..mcm mana la agaknya..berpisah dgn aini ms bersalin ari tuh pun, x tau nak ckp rindunyer..ku memahami mu..