ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, October 30, 2010

FROM KOREA WITH LOVE-PART 23

 HARI KE 17

Horeyyyyyyy, akhirnya tamat juga 17 hari di bumi Korea. Saya bersiaran dari Inceon Airport. Flaight jam 4.30 pm. Sementara menunggu departure saya pun update blog.Inilah keja saya.haha..Rindu pada anak2 & suami tak terkata. Rindu pada masakan emak pun tak terucap. Boleh tak saya terbayang nak masak sambal ikan kembung + kankung goreng belacan..Waduhhhhhh meleleh air liur ne...
 
 TAdi kami makan di sini.Apsal terbalik ne???

Air mineral ne saya beli sbb botolnya tetapi diamik imigresin dgn alasan liquid. Adoi kalau saya tau saya buang airnya.So bawak botol je ok tak?? Kimci yang saya beli utk bos pun kena maik tau. Saya lupa termasukkan dalam handbeg lupa nak masuk dalm luggage. Kat duty free saya beli satu lagi.Rasanya tak kena rampas lagi.Tapi saya beli 1 je kali ne.Kot2 kena amik lagi tak le saya ralat macam tadi..Kesian bos saya sebelum saya berlepas dari KLIA dia call pesan kimci ne. Takpe saya dah beli 1 lagi ye bos...
Azlin lagila siap kena tanggal kasut tau.. Kot2 kasut tinggi di atue ada bawak dadah.haha

Ne saya makan. Nasi pataya kalau kat Malaysia.RM40 kalau convertau !!
Ini nasi Lin.Macam nasi goreng seafood.Alamak ok dah nak naik ne.. Oh anak2 ku yang mugil tunggula ibumu yg dah kurus ne..haha

3 comments:

Mama Zharfan said...

bagus gak berpisah 17 hari terus jd kurus hehehe

Julaiha Kamarul Baharin said...

ila tu kurus kejap jer, balik rumah, ermmm..habis dibalunnyer masakan maknyer..hehehe...jgn mare yer ila..welcome back, friend..

kinna said...

dah blk ye..mesti lega dpt jmp ank2 kesygn ngn husband..