ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, January 19, 2011

3M = Mama + Mana + Mamak

Saya sedang rasa penat yang amat sangat. Kat opis manyak keja hari ne lor. Dah macam operator asal letak tepon berbunyik.Letak lagi bunyik.Letak bunyik.Eh tepon ne macam ada mulut pulak.Belum lagi mcm2 org jumpa.Aci tak nak nyorok bawah partition sambil cakap "saya takde" haha. Tapi bila busy tahap gaban  best sebab sedar2 dah nak balik..

Sekarang juga rasa bohsan.Bukak FB bukak blog, bukak online shop.Apa nak buat ye. TV citer tak best.Anak2 yang berlari2 di keliling tak dipedulikan.Oh Amana je berlari . Arief yang merangkak dan sesekali merayap sedang bergurau senda dan bersukan di sekeliling saya.Apalah yang  bebudak ne happy sangat ne...

Tetiba teringin nak makan mee mamak.Sebenarnya gambar ne dah lama set as draft.Tah nape tak publish... Oklah tgokla gambar.Sat lagi baik landing tido..Buhsan sungguh rasa..Mungkin perut lapar..hehe..PAAAAAAAAAAAA!!!!! BUATKAN MEGI GORENG!!! NAK MANYAK2!!!


Ok jom mama kita pergi shoping!! Papa tinggal umah

Adoi gatal pulak mata amana

Cicah rotiboy dengan air teh tarik mama ye

Terjuih2 mulut anak dara sorang ne

Masa ne Girls day out!! Girl?? hehe okla mak dara dengan anak dara. Papa dok umah jaga Arief. Saya & Amana kuar dari jam 5ptg hingga 8.30 malam. Saya nak balik tapi Amana boleh buat dialog

"ALA MAMA JOMLA KITA PEGI MAMAK!!!"

5 comments:

Mama Zharfan said...

like mommy like daughter ni heheh
me pun suka maggi goreng mamak :)

Jue-Isteri_Ibu said...

amboi2 dua beranak nie...teringin nak wat cam ila wat dgn amana....huhuhu...

firahadifa said...

girl tak pe kot.. kalau boy cam anak ai.. adei.. mau kedegaran suara wonder woman terpekik kat kedai mamak tue.. hehhe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: best ada anak ppuan ne.. geng shoping. tapi ila rasa kalau arief dah bawak jalan maybe ila angkut dia pulak..

Jue: akan tiba masa jue..percaya lah

fira: ini pun sama.dia asikla ngorat mamak yg kat kaunter tue..haha

kakyong said...

amboi kan main lagi Amana.. kecik2 dah pandai ngeteh kat mamak... ;)

Anak2 kakyong kureng sikit dgn mamak ni.. jd memang jarang @ boleh kata memang tak pergi...