ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, January 15, 2011

Mama stress bila Arief jadi begini!!!!






Malas nak type panjang2 sebab stress tgok Arief jadi macam ne.Lain kalilah ye gosip kawan2.Camana nak bawak Arief join contest kalau satu badan penuh tanda???Aiyoooooo.. Takpela nak nanti mama usahakan supaya Arief baik cepat ye.Bukan sebab nak masuk contest tapi mama tau Arief pun sakit & gatal2..

6 comments:

Mama Zharfan said...

moga arief cepat sembuh :) kena chicken pox yer?
my ariff pun dh kena bln april last year

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bukan mz dia allergic..tahla ank bujang sorang ne..

kinna said...

arief lagiiii..kena apa pulak ni ila?mcm2 hinggap kt dia..sian plak..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahla kina ..kulit dia sensetif sangatla..ila pun dah naik confuse ne..

kakyong said...

ni chicken pox ker...
hari tu bengkak2 gara2 digigit nyamuk kan... ni mesti kulit jenis sensitip ni... adoi la.. sian Arif, dah kureng ensem.. semoga cepat baik jer... Ila ade sapu2 apa2 tak..>???

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bukan kak yong.. anak bujang sorang ne memangla tersangat sensetif... ada baru2 ne g klinik..sapu ubat mcm gel..cepat je baik.. baru baik je naik merah lain pulak.. aduhai..camana nak main bola ne???