ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 6, 2011

Arief Dalam "Kandid Kamera" Mami & Baby


Gumbira hati ini bila tengok gambar my lil Arief dalam majalah Mami&Baby untuk keluaran Januari 2011.Ini kali kedua saya akan dapat hadiah dari Mami& Baby. Kali pertama masa ini

p/s: Ini saya anggap kemenangan ke 2 untuk 2011
(tak kiralah menang GA ke dalam majalah ke saya tetap anggap itu kemenangan..hehe)

8 comments:

MummyEcha said...

congrate to arief.....:)rezeki awal tahun tu....

Wansteddy Tales said...

tahniah! beshnya majalah mami baby ni dorg xpilih kualiti gambar. tp select base pada kecomelan asli anak2! ada juga magz yg kalau contest bergmbr nak gmbr dr kamera DSLR je sbb kualiti canggih! xsesuai la bg pengguna kamera digital mcm kita2 ni kan...

BIONIC WOMEN said...

tahniah ariff..saya pun penggemar majalah ni,tapi x pernah antar penyertaan..
nak berkecimpung ler pasnih..hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynya arieff...grats ila :)

Liza said...

Chewah.... dpt adiah lagi neh.. Liza sekali jer pernah menang majalah Pa&Ma. Buat slogan, dpt beg jin & Jacqui worth RM300...

Mama Zharfan said...

congrats ila!!!ur kids memang comel2, so sila join magz contest byk2 tau sbb rezeki anak2 u jgn sia2kan--me dh ada 3 folder me simpan--keratan magz hasil kemenangan my kids :)

Scorpio Girl said...

cgrats love!
ha ha ha, fyi I changed my layout and hopefully it's soothing to the eyes and lepas ni nak ikut jejak langkah u lah..nak mula join GA etc..tag kay?:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mumyecha: mekacih.alhamdulilah
wanz: tak mampu beli kamera mahal2.hehe
bionic women: jom join the club
liza: jomlah hantar gakk
MZ: TQ MZ.oh macam tue ke ?buat folder? ok ila akan mula buat folder
zaza: ok ko mangsa pertama akan ditag nanti..ko lah org pertama request mintak tag haha