ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 13, 2011

GOJESH IN OREN CONTEST


JOIN CONTEST DIATAS

Akak memang tak banyak baju warna oren.Inilah satu2nya baju oren akak yang dibeli oleh adik kesayangan akak dengan menggunakan vocher yang akak sendiri menang!! Sebab akak takde masa dia jadi posmen .Masa nak beli baju ne adik akak siap snap gambar utk tanya akak suka ke tak. Tak caya cuba tengok gambar yang di snap kat kedai.Akak rasa lum rabun warna lagi.Ne color orenkan??


Tapi belt tue da hilang tah kemana.Ala bukan hilang..pinggang akak dah tak ramping macam zaman anak dara haha. So akak pun tak amik pusing belt tue kemana... Akak pakai baju ne masa akak ada training kat Korea last year. Kawasan ne dikenali sebagai N-Tower. N tue maksud nye "New" sebab mereka juga ada Seoul Tower yang lama jadi untuk bezakan tambahla "N" tue.Kalau ada tengok citer Awan Dania baru-baru ne, ada si Dania ke sini.

Gambar ne khas utk buat anak kesayangan akak jeles sebab akak bergambar dengan bear

Sebagai bukti akak dah jejak kaki ke Korea.Kot2 nanti anak2 dah besar diorang kata mama diorang saja2 buat lawak dengan diorang..hehe.Taklah memang akak nak abadi gambar akak di sini.Itu sahaja untuk kenangan diri sendiri.Sooo..

Nak tag sampai 6?? MAk aiii dik!! Tapi dah itu syaratnyekan.So akak tag:
Myza My Sahabat
Zaza My Schoolmate
Kina Life Journey
Life As Mam Liza
Im Umi Faiq
Linda My BFF



HAPPY JUDGING!!

2 comments:

Liza said...

Byk giler kena tag. Bila la nak tunaikan semuanya? haha..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza memang..sedih ne..hehe