ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, October 3, 2012

ada apa di politeknik port dickson, N9

masih dalam keta. nasib ada org drive kalau tidak camana nak update blog ek? hihi.. selesai sudah tugasan saya di sini. merasa jadi lecturer kejap. menceceh utk beberapa ketika. mission accomplish. muahaha.. otw balik opis..
tgok student2 nie ayu sungguh berbaju kurung. manis2 belaka. masa sy student dulu mmg tak pakai baju kurung. manjang dgn jeans. siap jeans koyak kat kaki lagi. haha.. hujung kaki la. bukan koyak kat lutut. buruk no la rupa suar koyak kat lutut tp pkai tudung .. sebab tue ada member masa universiti dulu tgok blog saya tgok sy dah pandai pakai skirt, bju kurung,kebaya dia komen "waaaa ayunye ko sekarang" muahahah
bila nak balik ada beberapa student salam and cium tangan saya...  adoiii dikkk anak akak baru tiga tahun kalau tak confirm akak amik korang jadi menantu!! tp anak lelaki i sorang je.. caner ek? pa? caner nie b dah banyak calon menantu... so sila rebut amirul ariefffff yang cuteeeeee

7 comments:

PinkUmmi said...

mengajar kat politeknik pd erk...dh dkt sgt ngan kg sy

Liza said...

Ila bg talk pasai apa? Ada talent tuh jadi lecturer.

.: iEyLa :. said...

waahhh...lecturer comeyy...
aik??sape nk arief sile beratur blakang sy..hihi

missSenget said...

hah...??

arief bukan aritu kak dah janji nk simpankan utk anak kite nanti ke..?

hahaha..

Mak Jem said...

Adik aku kat sana weh...hehee

Cutemama1702 said...

Waaaaa... rindu kat Politeknik PD.....

mummY daniSha said...

huuu samela masa belaja x suke pakai baju kurung hehe