ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, October 11, 2012

KURMA N SAMURAI BURGER

adik sy tgh mkn kurma dlm keta.sy pun ckp..   oh lupa lak dia datang opis saya hari nie. ada keja.. opis dia dgn opis saya lebih kurang adik beradik.. hate love story bla bla bla..
akak time pregy tak mkn kurma sangat.. kena jeling dgn dia..tetiba...
dikkk..akak lapar gile.. bak makanan..
ada kurma jela..
bakla..akak lapar..eh dik jum berenti makan samurai nak..
tak payahla.mak mesti da masak. mak baru pg pasar...
lapar dik oiiii...
angah nie asik lapar prgnt ke?
(malas nak layan) jom mkn samurai nak. sedap..
oh nie gbr samurai.mkn sorang2 bila tah. pg sendiri kl sentral. bff call dia tya kat mana. bila tau je dia blh cakap "BOLEH PLAK KO G KL SENTRAL SENDIRI. MASA AKU ADA NAK G SENSORANG DALAM MIMPILAAA!!!
Huh..lapornye.lambatnya nak sampai umh mak.

9 comments:

~Beb~ said...

comel

♥ ROS ♥ said...

Haihh lmbt nak dpt mkn nih.. Samurai pulak..huhuhu

jeBateja said...

Ishhh...ramai bebenor pos pasar samurai berger...sedap ke erk...erk...

Gieyana said...

bestnyer....sedap tak? X pernah try lg nih..:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sedapp daging lembut tp ila mmg mkn dgn sos cili. sos samurai tue mnis

mamaRIFQY said...

tak pernah try pon lagi samurai burger tu....tak teringin sangat nak try burger2 mcd ni...na hanya tergugat kalo ade prosperity burger je

.: iEyLa :. said...

alololo...sweet nye adik nih..ooppss..hihi..
samurai best... :)

ieja amieja said...

ingat nak terjah kepsi jer weekend ni..pic ni menggoda la plk..

norhidana said...

mmg sedap samurai beger nih... gebus n nyum2.... dh mkn sekali tp mcm nk lg n lg... skrg nih tingin nk mkn buger kfc tuh, cam best je