ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, December 25, 2010

DEMI DALIA AMANA

Saya ke sini.. memang nak pergi tapi masa ke Bangsa Village bukan ini tujuan utamanya tapi bila teringat Amana terus masuk...



 Apa ne?? Makeup budak kecik!!!RM29++

 Bahagian dalam

 Dari luar

Kenapa saya beli makeup budak kecil ne? Saya mula tercari2 makeup untuk budak2 sejak Amana bawa blusher saya ke taska.Puas saya cari sehingga saya beli yang baru. Rupa-rupanya Amana yang bawa ke taska..alahai kecik2 dah sibuk melawa... Sejak itu saya tercarik2 sehingga officemate Kak Wa emel dan bagitau di Toy "R" Us ada jual makeup kanak2.Ada yg harga RM19++ juga tapi saya beli yg ne sebab nampak elok sikit..

 Tersenyum Amana bila dapat makeup.. Ingat nak tunggu balik rumah tapi hati mama pulak tak sabar nak tengok senyuman Amana. Amana terlalu happy samapai peluk saya dan cakap "Amana sayang mama sangat2!!" "Adik ne mama Amanalah..Jgn peluk mama!!" Senyuman Amana, senyuman di hati mama tau..

 Ini mata saya yg berjaya disolek oleh my lovely Amana

Happynye anak dara ne bila dapat makeup sepuas hati...

Untuk Arief ini je..haha..RM5 je!!
Mama dah tak laratla Arief tengok mainan bersepah kat umah kita
Jadi mama tak belikan Arief mainan
Mama belikan beg ne je so mama boleh letak CD&baju2 bila Arief pergi nursery ye..

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ala comeynya..pandai mekapkan ibu ya :)

Mama Zharfan said...

that's the best part of having a gegirl!! me jeles babe hehe

desperate mama said...

wow... ada kat toys r us makeup ni eyh.... puas carik... hehehehe...
thnx for the info ya... :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: habis mama dia jadi model pertama... sedar2 adik dia pun dah jadi mangsa

MZ: haaaaaaaaa..apa lagi..operasi dapatkan gegirllah!!

DM: ohhhh sedang mencari jugake???

kakyong said...

hohooo.. kecik2 dah pandai makeup.. mujur la anak2 dara kakyong x reti make up ni.. sbb ibunya dah xde gincu, eyeshadow bagai... kalo ade sure depa la yg lebih expert