ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, November 5, 2010

Yee haaa... Dua hadiah dah sampai


Balik dari Korea,  En.Papa dah ambilkan 2 hadiah yang sampai.Alhamdulilah..Macam biasa ini adalah model tetap.Nanti Arief dah besar saya ada la pilihan model haha..

Hadiah tuppeware tue dari Blogging For Sport sebab saya menang yang ini
Hadiah gelang tue saya dapat dari Butik comeysokmo sebab saya join survey diorang

Tq ye semua yg sudi beri anak2 saya hadiah. :)

4 comments:

tinijamal said...

Tahniah tahniah..memang awak ni bertuah sungguh.. hihi. Lainkali jangan lupa join lagi kalau ada..Thank you..

Liza said...

Tahniah. Byk dpt hadiah. Jelesnya Liza.... Uwaaaa.... Rezeki melimpah tu namanya..

Mama Zharfan said...

congrats yer! model tu tomey ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tinijamal: oh..saya mmg suka join lagi2 geng2 bloger ne ramai yg hantu contest..tue yg smgt tue

Liza: hehe..mama zharfan lagi hadiah dia best2..hehe..ayuarjuna tue lagila best..lagi jeles..waaaaaa..jeles yg sihat takpe..

MZ: setakat ne itu je model yang ada.. comel yg itu tak comel pun yg itu haha