ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, April 8, 2012

Teaser Hi-Tea Jacob @ Full House, Sunway Giza inconjuction with Hari Ibu

Sebagai menghormati permintaan organizer, Jacob Malaysia yang telah memohon agar semua peserta tidak publish sebarang gambar di dalam event tersebut sebelum Jacob memaparkannya di FB Jacob; jadi saya menurut perintah ekeke. Amboi formalnya ayat saya. gambar yang saya amik nie dari FB Jacob so oklakan? Saya tak akan publish gambar-gambar lain di dalam hall event tersebut yang ada dalam simpanan saya. Tapi gambar-gambar kat luar tue bolehla saya tepek kat belog nie kan? haha.. Ada satu je pun!! Saya bluetooth kat netbook dari hp. Yang dalam camera tak boleh bluetooth.. card reader mcm biasa tertinggal kat opis so tak leh amik gambar dalam camera tue..

Inilah antara orang yang dirai. My beloved mum!  Event tue memang super-duper best. Saya datang lewat sedikit. Tapi saya dapat sertai event tue dari awal. Ada tiga aktiviti yang best. Mak pun sporting. Join dengan semua participant. Mak pun dapat kawan baru. Saya pun dapat kawan baru & dah ada dua atau tiga orang yang dah add kat facebook. hihi. Seronok sangat. Dan yang datang hitea nie ada juga beberapa pemenang Peraduan Ibuku Inspirasiku. Saya jumpa juga dengan pemenang IPAD minggu ketiga untuk Peraduan Ibuku Inspirasiku (hai Atiqah!! Akak tau Tikah mesti baca belog nie ekeke.Nanti kita date kat Alamanda okies?)Nanti kalau Jacob dah publish semua gambar-gambar event tue saya akan publish gambar yang ada dalam camera, hp and IPad saya ye. Stay tune...

p/s: Saya ada keja nie nak buat belog utk mak. hehe. Mak pun nak ada belog. Yela mak.. Mak punya sebab angah buatkan sedangkan kawan contest pun ada angah buatkan. Tapi yang simple jelah.. Setakat yg saya reti je T_____T

7 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya :)

yumielufya said...

Kenangan Indah bersama Mak adalah memori yg tdk mngkin dilupakan selama lamanya..

mamaRIFQY said...

sgt besh kan? untung ila tauuuu

AdaM Hawa said...

seronok kan.. kenangan manis 2012 ni rasanya..

KhaiRin : anies said...

best nyer..

AyuArjuna BiGoshh said...

ayu br igt nak buat posting event...rupanya pihak jacobs suh hold dulu ya..heheheh sib baek ayu bc posting ila :)

Liza said...

Bestnya...

Psst...Ila, hari tu terbaca kat Mangga bln lepas(bukan sayer beli yer tp org lain punyer...) Zarul Umbrella tu kata dia tharu bila ada satu blogger ni wat entry pasal dia... Dia tak sangka rupanya masih ada peminat..(Terasa cam Ila la org tuh...)