ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, April 5, 2012

Bila Mama AmanaArief jadi artis :)

Sebenarnya dah lama nak buat entry nie tapi gambar dalam HP En.Papa. Saya ada cerita di sini yang saya akan ada video recording untuk Hi-Tea Jacob. So last week on Saturday merasalah jadi artis dalam setengah jam kiki.. Kak Ayuuuuu - ila copet gambar yeeeeeeee


Tempat video recording nie sempoi je. Bangunan tingkat atas kedai je. Ada satu chinese girl dari Jacob. Comel budak tue. Macam biasa Arief kan tak reti malu. Terus berdukung & peluk-peluk org Jacob tue. Mentang-mentang budak cina tue gegirl comel.. Sabar jelah Arief tue..

I malulah.. tapi i buat selamba je. Serius i nangis masa recording nie. Adik lelaki tue yang tepi camera tue tanya sikit je i dah meleleh air mata. tapi adik lelaki yg comel tue muka dia soooo memahami buat i rasa tak segan nak citer depan camera tue haha.. Tak taulah camana rupa recording tue. Nanti i gebang lagi ye kengkawan. BTW esok i cuti...  Nie entry malam2 lepas masak gulai udang lemak cili api + pucuk paku.. Serius sedap tau.. *puji diri, macam la ko sorang reti masak haha*

14 comments:

idasm said...

TAHNIAH ILA. tak sabar nk tgk iklan jacob ni...

Mama Zharfan said...

sweet memory & priceless experience tu ;)

...sWeeT uMi... said...

waaaaa best nye....tahniah ye...t dpt la tgk ila kat tv ngeeeee (^_^)

AdaM Hawa said...

nak tgk ila kat tv ni.. x sabo..

ummiarissa said...

nanti ila tepek video lak..nak tengok gak..

Wansteddy Tales said...

Hebatnya Ila! Memang besh timba pengalaman cmni :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kiki kawan2 ila rasa tak kuar tv... Nie utk hi tea je.jgnla kuar tv..Buat Malu je haha

Cutemama1702 said...

hehe sweet sgt kalo tgk kak ila nangis hehehe dpt plak dlm tv... wah boleh jd pencalonan ABPH hehehe

norhidana said...

waahaaa....ni yg tak sbr nk tunggu iklan nyer kuar nih...

AyuArjuna BiGoshh said...

diizinkan no problem :) heheheh

KhaiRin : anies said...

nnt kalu kuar iklan sy nk jerit..ni la kak suhaila hehee

KaK LimAh Si SupiR said...

auwwww..retis jacob gitu ;)

Liza said...

Bestnya Ia. Kenangan manis seumur hidup! :)

mamaRIFQY said...

sangat gelemerrr u !! jadi retis kejapppp