ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, August 12, 2012

Entah apa yg tak kena

 

Jumaat minggu nie gigih pg jln tar. Dahla meredah jem.sana sini jln tutup. Nk crik parking punyala payah tapi alih2 balik tgn kosong. Dapat penat je. Bff pun sama..dia pun tak dpt apa2. Byk sgt manusia smpai tak blh fikir nk beli apa.hihi.. buang minyak, buang duit parking.

Hri nie plak pg ioi mall tapi sma jugak. Target beli ksut budak2 je. Itu pun tak dapat. Dptla beli ksut arief tp itu pun sya tak bkenan sbenarnya tp nk myedapkn hati yg dah kuar umh beli jugak. En papa pun bising nape mata dia pun tgok semua tak lawa.. kiki.. ok esok sy n amana akn kuar pg2 utk carik kasut amana. Tak bwk arief cm biasa.. dok je umh dgn papa.ladies day ok? Mana kita nk g ye amana?

arief malas nak beli baju raya.. mainan boleh?

auntie2 nak tau nak kuar dari ioi mall kat parking pun dekat sejam.


8 comments:

Mama Zharfan said...

tak bsehnya bila crowded--i pun baru nak pegi beli kasut raya my boys ari ni...

Gieyana said...

moga dpt benda2 yg dicari k...mmg x suka kalau crowded sgt...penat...:-)

jemarisuri said...

js pun tak suka kalau ramai sgt org..nasib baik tmpt js terjah tak bersesak...suka beli ngan selesa mahal sikit takpe janji ada yg berkenan...^^

lama dh js tak bershopping kl...suka singgah area bangi @ kajang je...hihi

Liza said...

Kalau dah jg Ramadhan ni mmg semakin sesak lah kan. Tapi semalam p Mid Valley, tak jem langsung. Cuma masalah nak mengheret Adam dr tempat mainan je yg susah. Huhu...

Deq's Qienz said...

ehhh dia soping mainan raya pulakk..owg soping baju n kasut raya je..hehee

transformed housewife said...

dr thn lps kami malas nak pergi shopping jauh2.

Aleyn said...

Baru semalam bersesak2 kat Complex PKNS...

mamaRIFQY said...

tak suke crowded !! rifqy lagi xsuke..die mmg pantang pegi kat tmpt2 ramai org..mmg terus ajak balik