ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, August 1, 2012

Berjaya curik2 masuk rumah sendiri♥

Lamanya tgu en papa kt parking nie.dah nk 15 minit berdiri. Haiiiii.nsibla ada hp yg sedikit canggih. Tak taula nie berita gembira ke berita gempar. Rumh yg patutnya siap thn depan akan siap hujung tahun nie.semputtttt
Baru2 nie dek kerana nk jadi inspektor gadjet en papa ajk tengok umh.ada ke gaya msuk hujung tahun nie?
Jom kengkawan tgok.. blh ke msuk bln 12..
En papa kata inilah umh kami.sebab mengadap pdg bla bla bla. Sy tak tau sbb lum tampal no umh punnnn...



15 comments:

Wanieys said...

wah besarnya rumah baru dia hihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Wah besarnya rumah awak... kat mana nie... apa nama tamannya...

Gieyana said...

bestnyer..besaq umah awak..:-)

Falsya said...

kat mana nie awak..besar umah..;D

syiela said...

besarnya rumah... selesa!

akubiomed said...

Tentu tak sabar untuk masuk rumah sendiri. Duduk rumah sendiri dengan rumah sewa tidak sama "feel"nya. :-) Tanniah.

jeBateja said...

wahhhhhhhh...besar nya....kat BSP erk

.: iEyLa :. said...

pasni leyh pkir2 nak isi umah tu ngn perabot baru plak kak..hiks..
besarnye umah.. :)

Rai said...

macam berterabur lagi je..hmm.. kalau sempat mesti best kan.. new year dengan rumah baru.. hehe

MamaEma said...

besarnya rumah ila..kat area mana ni?

ila, boleh order lagi tak kentang tu..anak ema punyalah suka..hehehe

yumielufya said...

besarnya rumah kak Ila..nanti Yumie dtg Kl,nak singgah la bila rumah akk siap nanti..boleh?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah. tapi dalam gambar nie je npk besar.kenyataannya tak besar mana. beli pun lepas 10 tahun keja. tapi alhamdulilah rumah nie lebih besar dari rumah sekarang dan harapnya selesa. rumah besar pun kalau tak kena cara tak selesa & bahagia. betul tak? kadang2 rumah kecil pun boleh bahagia dan selesa.. insya allah

kinna said...

sob..sob..tak berjiran la kita pasni... ila, umh skrg jgn bg negro sewa ek..ramai sgt komuniti afrika. naik takut saya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kina- mmg tak nak. Kesian kt jiran2

Alin Marlini said...

mesti tak sabar kan...kat mana ni?