ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, August 15, 2012

Ok ok atas permintaan ramai!!

Stament retis!! Sy ada citer apa yg sy shoping kt alamana. Tp sy hanya letak kotak ksut je.. ada lak yg komen nk tgok ksut sy.. kasut nie kiranya jatuh cinta pandang pertama dlm lautan manusia. Sy sarung mcm ok je kt kaki terus  byr.mls nk belek2. Kiri kanan manusia. Hoii tak bernafas.. tak sampai 15 minit pun tmasuk sesi bayaran tau.. balik umh bru perasan ksut nie match dgn kain kebaya yg bercorak batik.. kan betul kdg2 last minute pun memberi hsil yg membanggakan..hihi.. tp tobat thn depan tak mo last minute -azam tiap2 thn ye..

16 comments:

ummiarissa said...

selamat beraya ngan kasut baru ila...maaf ye kalau ada salah silap...selamat hari raya

Mama Zharfan said...

cutenya :)

azi said...

Cantiknya kasur raya...:)

Selamat Hari Raya idil Fitri buat ila sekeluarga...

.: iEyLa :. said...

santeeekkk!!!
makin beraya2 la akk ek..hiks..

Saya Disini said...

cntik

Rasp said...

simple and sweet...

Mooniqueen said...

Cantik sesuai sangat buat Raya.. Tapi MQ tak reti pakai sandal jenis sarung mcm ni je.. Kena sarung penuh, Ada tali or kalau nak sarung, kena yang depan tu lebar sikit... Kalau tak kasut kemana kaki kemana... Hehehe...

norhidana said...

pewiit, jgn lupe kang tayang pakai sekali ngn kebaya tu ek

shark said...

slamat hari raya :)

♥ ROS ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ ROS ♥ said...

Ros xreti nak sarung kasut mcm tu..silap2 leh tercabut jer.. Hahaha

|| NaFiRaa || said...

cantek.. suka! suka!

Mama Gee said...

laa pi alamana tak ajak mama pun ya...heheeh

lieyalatif said...

cantik.....


** selamat hari raye maaf zahir dan batin....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

are_lin@yu said...

kasut raya eh..hehe..

first time datang sini ayu dah jadi kawan kat sini ;-)

Eyeme said...

amboi..kasut raya ke kak :D