ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, November 9, 2011

Saya pun ada Wordless Wednesday








Note: Amana tarik-tarik Arief sebab susah hati tengok Arief nak mandi lebih jauh. Mama diorang relekkkkk je amik gambar.Haha..  Habis kena bebel dengan En.Papa yang caring bebenor tue..Ada yang takleh pegi kolam lagi ne... Gulpppppppppp

19 comments:

Mama Zharfan said...

heheh dua2 pun comel :)

Em's Family said...

mak mak dia relax je and they know the children better kan heheheeh :p anyway comel ok tengok adik beradik ni. wish emir pun boleh ade "adik beradik" one fine day

nurbeena said...

tentu kakak risaukan adik dia...comel keduanya

aNaYaNa said...

ahah..ingatkan amana cubit arif sebab buat percik air n taknak bgmbar elok2..hi3..

Yellow said...

salam kenal!!

Ummi Dania Yasmine said...

bagus kakak dia risaukan adik....mama? relaks je yer....

AyuArjuna BiGoshh said...

hik hik comeynya amana....kecik2 dah ada sikap protective

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yelloW: tak boleh nakkkomen kat blog awak tau..

ummiarissa said...

selam dengan mama sekali baru syok..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: muka mcm belacan baru bangun tdo

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

em: hehe.. gabra jugak.. tp mmg nak amik gbr diorang berdua dalam air

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nurbena: protactive kakanya tue

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ana: salah teka ye hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

umidania: haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

umidania: haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

k.ayu: hehe..kakak yg baikla kunun

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

umi: sapa lak nak amik gambar? haha

Rinna said...

Bestnyaa 2 beradik nie mandi kolam yer.. ibunya tak nak join skali ker.. :)

Liza said...

MUKa amana mcm muka korean la.. sgt comel dan nampak besar.....