ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 17, 2011

Won SilkyGirl From Cosmopolitan

Ambil di Menara Citybank. Pemberitahuan kemenangan dimaklumkan melalui SMS. Kalau amik di sini Insya-Allah belum pernah mengecewakan. Belum pernah nilainya dan barang-barangnya menghanpakan. Thanks pada staf Mobile Touchetek Sdn Bd yang jujur.. Teruskan kejujuran itu ye. Jangan rambang mata dengan hadiah-hadiah dari penaja yang menggiurkan sebab ini semua hak-hak pememenang. I likeeee uolls yang jujur tau...

Oh saya akan masukkan barang-barang ne di onlineshope saya. Banyak lagi hadiah-hadiah kosmetik yang belum update. Maybe kalau rajin nak buat giveaway untuk hadiah-hadiah yang saya menang ne... mmm.. Ok  tak? Simple giveaway just coment here & then  i /Amana/Arief will pick 1/2/3 winner. Banyak benor makeup kat umah Safi, Hada Labo, Silky Girl entah hapa-hapa lagi.. Just wait & be a loyal follower ye..


p/s: Kemenangan yang ke 31 untuk 2011

5 comments:

Mama Zharfan said...

i pakai 2-way-cake brand silky girl :) congrats yer ila :)

nurbeena said...

tahniah, berbaloi rajin masuk pertandingan.

wahida said...

asyik menang je...jeles..hehe...

aku suka kalau GA yg simple just drop komen gitu...sbb aku ni pemalas...hehe...

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. na jugak kak.. hee.. suka kai brnd silky girl :)

Totie@Tomy said...

saya pun pakai brand silky gurl jugak..hehe adik saya pun pakai ara.a.k.a temoh adikku..hehe