ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, December 29, 2011

Coverage by BERNAMA.COM (Malaysian National News Agency)


T________________________T

Eh tetiba je gambar kek.. Takde kena mengena dengan tajuk
No..No..No.. Ada kene mengena ye..
Sebenarnya dah schedule post tapi saya tambah gambar kek ne je T___T

Kek diatas adalah khas diberi kepada dua adik-adik yang berjasa yg sudi menjadi  repertoir secara adhock untuk event ini . Mekasih ye. Jasa mu ku kenang . Entah macam mana dalam dok kelam-kabut menguruskan event tue saya boleh terlupa saya kena lantik 2 jurulapor aka repertoir. Tanpa banyak kerenah & alasan sudi mereka menolong saya.TQ!! Kalau SKT uolls i yang jaga i akan bagi markah penuh/extra marks pada jalinan hubungan + kerjasama & arahan dari masa ke semasa.. Nasibla SKT uolls bawah orang lain.. Diorang tak baca pun blog ne tue pasal saya dok membebel kat sini..hehe

Oh berbalik kepada BERNAMA..  kalau rajin sila la browse link yang diberi ye.. Event yang saya uruskan baru-baru ne alhamdulilah keluar di BERNAMA. Walau nama i tak kuar .. (eh ingat neelofa ke? nak kuar suratkhabar? ) tapi nama big bos yang kuar i rasa sungguh kembang semangkuk..

Artikel BM kat sini
Artikel BI kat sini

Aikkkkkkkkkk..manjanye reader2 sekalian ne..
Yela-yela i print screen sikit ye.. Nak penuh browse baca sendiri..


Soalan cepuemas..
I keja kat mana?
T_________________T

7 comments:

Teenager Housemaid said...

tiba2 teringin nak mkn kek secret recipe pulak..aih..

ibuhebat said...

ada hadiah tak, kalao dpt jawab soklan cepumas tu? hehe.. jemput join kuiz GA saya http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/orait-last-quiz-for-ga.html

JunAina said...

Hah...! Nanti kena hantar paparazzi pergi check coz mamarazzi dah mula pencen.

Salam ukhwah...

Salina@IbuAqil said...

Uskkkkk!!! Tumpang bangga sis.. Hik3!!

Aleyn said...

Kek SR...tengok kotak pun dah meneyelerakan...hehe..

Congrat!!

Rtp Farra Arisha said...

secret recipe is always in my heart! hehehe. thanks for dropping at mine :)) have a happy new year in advance!

Nieda said...

Tiba2 teringin nak makan kek SR pulak eeh!