ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, December 23, 2011

Cuti berderet 3 hari---> GENTING THEME PARK T______T

Cuti 3 hari ne.. Rugi tau kalau tak kemana-mana. Hari cutila kita mesti habiskan masa dengan anak-anak dengan berkualiti ye tak? Tak kiralah apa caranya janji anak-anak happy. Setelah sekian lama mengajak baru En.Papa setuju.. Bukan jauh pun.. GENTING JE!! Kali terakhir pergi Amana belum tahu berjalan pun.. Bayangkan sekarang Amana dah nak masuk 5 tahun. Amana pun dah ada adik yang dah berumur 2 tahun..  Hampir 4 tahun jugakla tak ke sana..

TAPIIIIIIIIIIII horeyyyyyyyyy esok saya akan ke genting dan lagi horeyyyyyyyyy kakak sulung saya + adik saya akan join sekali. yang bongsu tue sibuk nak pergi kenduri kawin... Bila dah sibuk2 nak pergi genting mulalah sibuk jenguk gambar2 masa ke Genting dengan Amana 4 tahun yang lepas..  Meh kita sekodeng gambar-gambar lama ne...

Muat lagi ke jeans tue? 

Lor dua keping je ke??
 Apa yang terbaru kat Genting sekarang ne ye??
Saya dah bukak web Genting ada beberapa pakej
Meh kita tengok


Baca jangan tak baca


 Pakej untuk All Park
Maksudnya boleh masuk Inddor Thempark & Outdoor Them Park
Berbaloi kalau saya ambil pakej
Beza RM22 kalau tanpa pakej family


Ini pulak untuk Outdoor sahaja
Berbaloi jugak aklau saya ambil pakej
Bezanya RM17 kalau tanpa pakej family

Kalau saya tak ambil All Park tapi nak masuk Rainforest Splash Pool, bayaran spt diatas dikenakan
Kalau saya ambil Outdoor sahaja & tetiba nak main Rainforest ne saya kena tambah lagi RM30
Jumlahnya jadi RM183

Tak sukalah inddor bukan ada apa sangat
Macam shooping complex je hehe

SO En.Papa nak pakej mana?
B nak belanja ne..
Papa belanja makan..
Horeyyyyyyy B nak makan banyak-banyak

12 comments:

maszmadi said...

erm, teringin jugak nak ajak Aisha pi genting... tapi ntah biler... huhu

fadh leyanie said...

Dah lama jugak tak p genting..:P

Mama Zharfan said...

me pun dh lama tak gi genting..biasanya me beli tix utk indoor ajer hehehe

Puan Kutu said...

hoorey!best..sy sekali pun tak smp genting lg.kesian kan?haha..

Syahirah Suhaili said...

wiieee..adiela suka pergi genting..ntah nape byk2 cuti even cuti luar ngara pon,adiela still rasa pcutian sminggu kat genting 2 taon lpas lagi bez..hahaha..siyez.. :D

maya amir said...

last pegi 2 tahun lps.. cuti2 sekolah ni mesti ramai org..eh tetibe hati ni macam nak pegi genting jugekk:)

p/s : salam perkenalan:)

AyuArjuna BiGoshh said...

selamat bercuti ila :)

Ummi Dania Yasmine said...

lama x bercuti ke sini....selamat bercuti ila!! :-)

mama aini said...

dulu mama kerap ke genting..sbb tempat kerja ada sediakan satu apartment..he2x..bila tak sihat ni dah kurang kesana sbb sejuk !!

...sWeeT uMi... said...

dah lama tak bercuti ke sini....nway selamat bercuti ye...t update story genting plak ekekeke

Kakzakie said...

Kakak pun lama tak ke Genting. Biasa percutian kami di pilih oleh anak-anak....

sweetmama@eija zaquanziqry said...

Genting mmg best..
baru gak pegi cuti awal thn 2011 ari tu...rasa mcm nak pegi lagi..kali ni berempat pulak..hehehe..