ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, December 21, 2011

Menayangkan dengan bangganya ---> 1st Photobook Saya!!

Saya ada citer kat sini saya beli voucer photobook, kat sini pulak saya cerita saya dah claim & siapkan muka depan photobook saya..Nampak benor teruja kan?? Ngeh ngeh ngeh.. Meh sini saya nak tayang pulak photobook yang dah siap.. Jangan jeles ye..

Memang sampai ontime.. Cepat je. Baru minggu lepas claim. Hari ne dah sampai. 

 Dalam kotak keras ne. Jadi selamatle photobook comel ne

 Wah macam dapat IPad je.. Kiki

 Cover yang amat gorgeous!! Anak sapa tue?? Satu muka cina, satu muka mix mana ne?
Jangan nak pk memacam!! Bapak sama ye!!
Amana ikut belah MIL, Arief ikut belah family saya kot

 Cover belakang yang comel. Eh budak mix tue dah jadi putih pulak..Haha

 Ok confirm budak tue dah makin comel. My lovely Arief!!
Amana tak berubah muka dari kecik sampai besar.. Maintain je muka ipoh mali tue

 Ini gambar terbaru Amana. Tahun depan Amana dah tadika 5 tahun..

Ada antara gambar dalam photobook ne blur tapi bukan silap pixjoy ne. Sebab masa korang masukkan gambar-gambar, andaikata gambar tue tak berkualiti akan keluar msg error yang bagitau " gambar ne buruk, sila removed!!" hehe takla.. Akan keluar msg yang maklumkan gambar tak de kualiti..kalau nak proceed boleh saja.. Gambar saya kebanyakkannya gambar handphone je.. waaaaa...
Arief ku cayang

 Ok sekian sesi tayangan.. Saya dengan ini berikrar nak beli banyak lagi voucer photobook. Saya nak letak satu photobook cuma gambar saya&en.Papa bersama anak-anak, satu lagi gambar zaman saya & En.Papa masa kurus muda-mudi, satu lagi gambar kawin, ada je yang cuci A4 size tapi saja nak ngade-ngade , satu lagi tak tau tapi saja gatal nak beli, satu lagi bla bla bla... Bagus terus habiskan duit bonus anda... muahehe..

13 comments:

Zefa NorAsmara said...

Bestnya.. Ibu Yusuf satu photobook pun tak ada lg... :-(

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh!! me dh ada 12--and ada dua lagi voucher me dh beli tapi belum guna hehhe

SyUhAdA said...

cntiknye..

AyuArjuna BiGoshh said...

lepas ni mesti ila beli lagi tambah koleksi :)

Syahirah Suhaili said...

wah..comel2 je gamba amana ngan arief..tmasok mama diorang skali..kehkeh..photobook camnie bleh jd kenangan masa amana n arief dah besa nanti :D

sarina saleh said...

tunggu pas bulan dua ni adik nye photobook kuar. mesti glamer ;))

Em's Family said...

wah.. cantik.. i pun tengah gile photobook sekarang ni

Mymie Sein said...

ingat nak buat gak aritu, tapi asyik fikir samapi terus tak jadi buat..

Cute Mum said...

pandainya buat sendiri..
uyun malas.. hihi.
kalo rajin macam nie mesti lagi cantik hasilnya kan..

~izan~ said...

cantik!

comel plak tu gmbr2 semua sebab tuan2nya pun sgt super duper comel...

Teratak Hami said...

Best jugak photobook ni ye :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comeynye photobook 2 beradik ni..

xpernah lagi buat photobook ni,
bila tgk org nye photobook, mmg teringin sgt nak buat.
aritu ada gak tgk dkt milkadeal murah jugak RM52, tp x terbuat2 gak..adeiii...

Teenager Housemaid said...

wahh lawanyee!!:)