ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, June 27, 2012

Alamak Voucer Groupon Photobook PIXAJOY dah tamat tempoh. Apa nak buat?

Rasanya baru dua hari tak update belog rasa macam setahun haha. Saya busy.. Elehhh org lain pun busy. Tak mola cakap pasal keja sebab itu tanggungjawab tak mo citer detail kat sini. Tapi kenyataannya mmg serabut sikit sebab keja. Tapi takpe kita cuba selesaikan jugak camana pun..

Sebab tue entry saya pendek-pendek je untuk melepaskan ketagih update belog sendiri hehe. Berbalik kepada tajuk entry saya dah beli lagi satu voucer. Itu pun beli atas kawan sebab dia dah habis gambar. So kali nie saya buat photobook khas untuk gambar-gambar yang membabitkan urusan keja. Wahhh sayangnye kat kerjaya ye sampai ada photobook khas untuk gambar-gambar keja? kiki..

Disebabkan busy (again bukan nak mengadu tapi itu kenyataannya) baru perasan voucer tue dah tamat. Patut tamat 23/6/2012 tapi saya baru terhegeh-hegeh nak hantar semalam.. Takkan nak burn. Sayang pulak. Burn RM78 nanti huwaaaaaaaaaa.. Kita jangan putus asa tau. Agi hidup agi ngelaban! So i pun chat dengan staff PIXAJOY. Eh korang tau tak boleh chat online dengan PXAJOY? Bukan le borak panjang2 bagi je tau masalah. Nanti diorang cubalah solve.. Bestkan? 

Paling best bila PIXAJOY sudi memanjangkan tarikh tersebut hampir sebulan!! Horeyyyyyyyyyy.. Tapi kenyataannya saya hantar dengan segera sbb takut lupa lagi..ekeke


Klik gambar nie kalau nak tau apa saya borak dengan staf PIXAJOY
Nanti saya kongsi ye rupa photobook saya yang ke tiga  tue
Adios

8 comments:

*SiRibenMerah said...

buat apa.. tgk ajelah kupon tuh.. hehehe.. non hado nk leh redeem..

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..saya pernah jugak x redeem. nasib baiklah murah. klau mahal, mau pengsan dibuatnye!

Mama Zharfan284 said...

hehhe nasib baik sempat redeem tu :)

Ujie said...

syukur la masih boleh diterima. byk rugi tu kalau burn je.

Liza said...

Alhamdulillah, bleh redeem lagi..

nazirah said...

wah best lah .. nasib baik bole lagi kan... rajin gak ek beli grOupon murah2 kan ;)

nazirah said...

wah best lah .. nasib baik bole lagi kan... rajin gak ek beli grOupon murah2 kan ;)

myaini said...

beskan..kualiti photobook pixajoy pun menarik....selalu dapat evoucer dari pixajoy...tu pun menarik..memang jimat sangat..