ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, June 13, 2012

Kawan contest punya keja!

Tak bolehla..
Nak jugak cerita tentang contest
Layan jelah ek..

Siapa sangka melalui contest kita akan kumpul kawan
Kawan pulak yang jenis support each other
Macam tak caya ada yang sanggup pos borang contest etc etc
pada kita yang tak pernah ditemui (TQ Wan & Yumie)
Cuma bertemu dalam belog / fb
Malah ada antara kawan-kawan contest yang tukar POP each other
Macam kes Yumie & Dayat
Jarak jauh tue
Sorang Kelantan & Sorang KL
Dan masing-masing dapat Asus PC dari contest Dutch Lady
Tabik dengan semangat contest diorang!
Contest bisa merapatkan hubungan okey..
Dan contest juga bisa menemukan seteru
Apahal tukar slag nie.. tukar balik bahasa KeyEl
Yang baik2 saya nak , yang buruk2 moga dijauhkan




Cer tengok gambar nie.
Gambar nie kawan-kawan contest yang punya kerja
Contest Biore ke ek?
Saya jumpa diorang  masa Hi-Tea Jacob
Red Platino & Kak Lin
Bila mau ketemu lagi?
Hi-Tea yang mana pulak ek?

5 comments:

POSH76 said...

bessnyer!!

Sue-Rya Qistina said...

wow! best bangat! :D

norhidana said...

seronoknyer...zmn skrg nih dr banyak sumber kite leh tambah kenalan kn

yumielufya said...

itula..dgn ada fb dan blog..yumie dah ada ramai kawan..semuanya baik2 belaka..dapat pulak yg satu kepala..yg suka join contest..lagi best..smoga hubungan kita semua berkekalan.kerana contest kita semakin rapat dan rapat lagi..

Mama Zharfan said...

memang ramai comper @FB, so jd kwn2 FB gitu ;)