ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, October 28, 2011

Siapa naik LRT? Korang tau LRT tue boleh refund kalau..


Satu hari di Jumaat yang hening jam 12.40 pada beberapa minggu yang lepas  saya & BFF nak keluar ke CM. Beli tiket kat mesin LRT. Duit telan tapi tiket hilang. Tapi BFF saya yang kena..  BFF tak puas hati dia cakap dengan staff kat kaunter.. Tup-tup akak tue bagi borang cute kat atas ne . Isi borang & pulang semula duit RM1 tue tapi mesti masa tue jugak tau..

Baguskan BFF saya ne.. Dia memang selamba kalau tak puas hati, dia cakap je.. saya je ikut mood kekadang saya malas nak bising  saya diam je, tapi kalau saya dah rasa melebihi paras syiling yang ditetapkan.. siap ye... haha

So korang kalau duit kena telan kat mesin LRT tue jangan segan-silu nak bagitau kakak/brader kat kaunter tue. Dapatkan balik duit korang hatta RM1 mcm BFF saya ne... BFF sila update blog.. hp sikit punya canggih ..BBMla itula inilah tapi tak hapdet..cehhhhhhhhhh


 ADA MULUT TANYA
KALAU TIDAK RUGI!!

8 comments:

Mama Zharfan said...

heheh me tgk mood :p kdg2 malas nak tanya :p

madammondoq said...

btol tu.. malu bertanya.. sesat jalan..

melin melinda said...

i kan cheapskate...HAHAHAHAHAHAH

p/s: dgn salam ingatan, jgn ugut i TAWWWWWW

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cepat !! baik ko update sebelum aku removed!!

the::bored::sha said...

mmmm awak seb bek mesin tu telan duit bff awak , kalo mesin tu telan bff awak tu sekali langsung dia x leh berblog..ihiks

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: samala kita

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

madam: kiki.. itu setuju

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TBS: hehe..ini pun blog dia dah bersawang