ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, July 18, 2012

Hadiah untuk anak-anak dari SG aka Singapore

Saya bukan mama yang penyayang ke?
Ada ke patut saya lupa birthday Amana tahun nie? GRRR
Nasibla Amana pun tak tau birthday dia wink wink wink :)

Ok sambung kepada tajuk entry? Terus-terang saya mmg tak suka beli mainan utk anak-anak. en papa yg rajin membeli. tapi kat SG nie sy beli pulak. sy cuma ada setengah jam je utk berlepas ke Malaysia. mungkin sebab rasa bersalah pada amana. buat pertama kali sejak kelahiran amana saya terlupa besday amana.. yg ke lima.. mak saya yang ingat.. teruk betul.. sebab tue saya sedaya upaya beli jugak satu mainan untuk Amana di sini walau masa sangat suntukkk


belek punya belek sy belikan amana mainan yg nie. SG39.90 + refill SG17.90 kalau convert RM145.. amboii byk duit mama.. rasa bersalah punya pasal.... yg plg bestnye tak tau nk main kiki.. so bff nti kita operate mainan nie sma2..  bru blh bagi amana..


utk arief plak SG49.90 kalau convert bape? RM 125..  last2 mainan arief yg jadi mangsa keadaan sebab itu je yg blh main..kiki

pd bff n kengkawan sori ye sbb tak beli apa2. mmg tak ke mana-mana kecuali kt convention centre yg takde apa2 tue. dry kepala i tau.  keja pun habis da dekat nk magrib. so blk membuta je..kt airport lak teralit tgok mainan sampai nk terlepas flight.. kiki.. myesal tak beli coklat2 yg nmpak best tue... patutnya sambar je dulu sebelum tengok mainan. FM pun tak beli? hishhhhhhhhhhh..menyesal pulak..


14 comments:

Rai said...

bestnya yang kapal terbang control tu.. boleh terbang ke dia merayap jugak?

advance kan menan bebudak zaman skang ni..sampai tak reti mak bapaknya nak operate..kiki..

Azian Elias said...

Amana must be very very happy..

Falsya said...

bestnye amana dpt present..hehe.

.: iEyLa :. said...

huhu..seb baek amana pon xinat bufday die kak...
xpe..pasni leyh g holiday plak ngan family.. :)

Ummi Rayyan & Rayees said...

beshnya mainan amana tu..uniklah.

Nazayiena said...

Seronoklah amana ngan arief dpt mainan ibunya yg belikan,sbb sblm nie papanya yg rajin beli.

Gieyana said...

sian anak mama nie..smpai mama dier lupa..:P

nasib baik mama dier beli menan gak..:-)

norhidana said...

sian amana... tp takpe... mama ttp syg dia gk kan... hehehe dhtu,dh boleh main lum menan amana tuh?

Mama Zharfan said...

pegi sbb urusan keje memang tak enjoy hehhehe

echa takashimaya said...

kalau saya adalah amana, saya kecik hati.haha.

sal-nurbeena said...

nanti amana boleh main sama2 ngan ila

ieja amieja said...

x pe amana..at least dpt gak hadiah kan..kan..
mainan bdk2 skrg advance2 belaka..

Deq's Qienz said...

xper pelupa itu adalah pekara normal..hehee yg penting diorg dah dapat adiahh..syiok la depa..hehee

Wanieys said...

bestnyer dpt hadiah...hihi lupa tu perkara biasa la