ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 3, 2012

Teaser : My Lovely Sis Weeding

Hurmmm.. sungguh kepenatan tapi sangat-sangat happy melihat majlis adik berlangsung dengan baik. Walau ada kejadian-kejadian di luar dugaan tapi alhamdulilah majlis tetap berjalan dengan lancar.. Ramai sungguh tetamu yang hadir... Kawan makayah, kawan kakak &adik2, family inlaw yang hadir, kawan2 adik yang conquer hampir keseluruhan meja T_____T ,  kawan2 opis (BFF-Linda, Kty, Haja)  kawan sekolah Pamela, kawan belog (Anies- tak sangka datang ek) . Meriah majlis..

 Majlis memang amat-amat meriah. Cair make up i.. Pulak tue kepenatan mengejar & mengawal Arief. Amana entah lesap ke mana.. Nak biarkan? Tak boleh.. Sebelum majlis berlangsung dah berlaku kejadian yang buat semua orang tergamam. PELAMIN RUNTUH!! Siapa buat? Anak-anak sayalah.. Siapa lagi... mmmmm... Mak saya tak izinkan siapa-siapa pun marah AmanArief. Cuma cakap "buat je .. baiki balik.." Saya rasa 10 tahun pun cerita nie akan jadi cerita sensasi  setiap kali majlis kawin berlangsung.. Aduhaiii anak-anak.. Saya demam pulak tue..Lagi demam bila anak-anak buat havoc macam nie.. dan paling sedih arief yang terlalu happy tengok majlis macam nie jatuh dari kerusi masa makan beradap sampai berdarah kepala... mmmmm...mmmm..mmmmm... apa nak kata. anak lasak2 belaka tapi jenis cepat tergolek. ..haiiii... mengucap panjang je masa tue.. saya nangis tengok darah melekat2 kat baju putih arief.. arief pun nanagis bukan sahaja sebab sakit tapi sedih tengok saya nangis bersamanya.. tp yelakan herolah katakan.. lepas bangun tidur terus melompat balik!

Alhamdulilah.. Nanti saya update cerita-cerita tentang majlis nie ye.. Sudi-sudikan baca :). majlis kenduri kawin adik nie mungkin majlis yang besar untuk keluarga kami untuk jangka masa lama lagi.. nak ada majlis macam nie kena tunggu adik lelaki saya pulak kawin.. hehehe

16 comments:

Adylia Qarissa said...

selamat pengantin baru untuk pengantin yea...

Mama Zharfan said...

mohon maaf tak dpt hadir..mr hubby keje
selamat pengantin baru utk adik u :)

Azian Elias said...

my first one dulu pun lasak jugak..naik pening gak. now jadi budak baik betul...alhamdullilah..

Saya Disini said...

cntik la bnner tu..selamat pengntin bru

Sue-Rya Qistina said...

biasalah kan, kita hanya mampu merancang, tp Allah tentukan segalanya. btw, selamat pengantin baru buat adik awk ye!

Mama Gee said...

cun lah flyer2 tu....eh flyer ke namanya? ke banner?hik3

Wanieys said...

banner sangat cantik...anak lasak mak yg terkejar-kejar kan hihihi

Ummi Rayyan & Rayees said...

comey sangat banner2 tu sumer..
Tahniah yer buat adik ila..
Ucapan Selamat Penganti Baru semoga berkekalan sehingga ke hujung nyawa..Insya Allah.

@cu SaYaNg said...

sweet nye banting dia...comel
anyway, selamat pengantin baru :)

QueeN TerataI said...

kad kahwin dan banner stg comel.. tahniah dan selamat pengantin baru kepada adik yer..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Biasalah bila kenduri kahwin ni mama amana macam-macam hal terjadi.. penat tu memang tak boleh nak cakaplah...

Apa-apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU buat adik mama amana :D

syiela said...

selamat pengantin baru buat mereka..

biasa la anak2 kecik ni memang camtu dengan kita2 sekali pening.

Nia said...

uii,..lawa bannernya, comel! :)

|| NaFiRaa || said...

sweetnye banner tuh~

KhaiRin : anies said...

pink + purple = suwiiitttt

MamaEma said...

selamat penganti baru untuk adik ila